Ελλάδα: Η Stefania ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του “Last Dance”!

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει από χθες, η εβδομάδα στην οποία μπήκαμε είναι εβδομάδα εξελίξεων και διεργασιών για την ελληνική αποστολή. Η ΕΡΤ είναι πανέτοιμη, έχοντας σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια όλες τις τελευταίες εκκρεμότητες που υπήρχαν σχετικά με την συμμετοχή μας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς μας πληροφορίες, η Stefania θα εμφανιστεί ζωντανά στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00. Η 18χρονη ερμηνεύτρια στα πλαίσια αυτής της εμφάνισης θα ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του “Last Dance“, της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, απέχουμε λίγες ώρες από την αποκάλυψη της ημερομηνίας στην οποία θα κυκλοφορήσει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Η ημερομηνία φυσικά έχει κλειδώσει και θα είναι, όπως σας είπαμε και σε προηγούμενα άρθρα μας, την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου.

Τόσο η ΕΡΤ όσο και η καλλιτεχνική ομάδα που υπογράφει φέτος το ελληνικό τραγούδι, είναι αρκετά αισιόδοξοι και δεν ανησυχούν από το γεγονός ότι το ίδιο χρονικό διάστημα θα έχουμε την κυκλοφορία πολλών ακόμα συμμετοχών, αφού έχουν εμπιστοσύνη στο “Last Dance” και θεωρούν πως θα ξεχωρίσει.

Σε κάθε περίπτωση, άγνωστο παραμένει το που θα ακούσουμε για πρώτη φορά το Last Dance. Η πλέον πιθανή επιλογή, βάσει προσωπικών εκτιμήσεων, θεωρείται η απογευματινή εκπομπή φλΕΡΤ, με την Νάντια Κοντογεώργη. Ας μην ξεχνάμε πως στην ίδια εκπομπή είχε ανακοινωθεί και ο τίτλος της συμμετοχής μας στις 7 Ιανουαρίου.

Ξεκινούν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει την εκ του νόμου υποχρεωτική καραντινά, η Stefania είναι πανέτοιμη για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Last Dance. Ήδη τις προηγούμενες ημέρες είδαμε την Stefania να φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της συμμετοχής μας, αλλά είχατε την ευκαιρία να μάθετε πρώτα από το Eurovisionfun και τους τέσσερις χορευτές που θα συνοδεύσουν την εκπρόσωπο μας, στην σκηνή του διαγωνισμού.

Από σήμερα Δευτέρα 22/2, ξεκίνησαν τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καρύδα. Όπως πληροφορηθήκαμε τα γυρίσματα αυτά θα είναι τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η φετινή εικόνα της Stefania, όπως είδατε και μέσα από τις φωτογραφίες των προηγούμενων ημερών, θα είναι πιο κοντά σε μία pop diva, παρά σε ένα teen icon, όπως ήταν πέρσι.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *