Ελλάδα: Η Stefania και η μητέρα της μιλούν στο “Happy Day”

Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Stefania μαζί με τη μητέρα της  λίγους μήνες πριν φύγει για το Ρότερνταμ.

Η ίδια δήλωσε ανυπόμονη γαι το ταξίδι της Eurovision και συνεχίζει εντατικά τις πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό. Το “Last Dance” θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 10 Μαρτίου μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε κατα την διάρκεια της φωτογράφισης για την συνέντευξη στο περιοδικό Hello! που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Τετάρτη 3 Μαρτίου.

Όσα είπε η Stefania για την ελληνική συμμετοχή:

Έχει Eurovision style vibes, οι φαν του διαγωνισμού θέλουν κάτι που όταν το ακούσουν να πουν “Α! Είναι Eurovision”. Ειναι pop και όλο στα αγγλικά. Θα χορέψω στη σκηνή. Τώρα κάνουμε πρόβες με τον Φωκά, μερικές φορές είναι αυστηρός, θέλουμε όλα να γίνουν τέλεια. Κάνω μαθήματα ελληνικών για την Eurovision και για μετά, αν μείνω στην Ελλάδα να ξέρω να μιλάω. Στεναχωρέθηκα που ακυρώθηκε ο περσινός διαγωνισμός, όλα ήταν τέλεια για το “SUPERG!RL” και το “Last Dance” έχει στοιχεία του, είναι mix. Η Eurovision 2021 θα γίνει, δεν ξέρουμε μόνο αν θα έχει κοινό. Το μόνο μου άγχος είναι οι live συνεντεύξεις.

Μιλώντας για την κόρη της, Stefania, η κα Κούλα Λυμπερακάκη δήλωσε περήφανη για αυτήν:

Δεν περίμενα ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Ήταν το όνειρο της να το κάνει. Χαίρομαι πολύ για αυτήν, όλοι είμαστε πολύ περήφανοι γιατί είναι αυτό που αγαπάει και την κάνει χαρούμενη και έτσι είμαστε και εμείς. Φυσικά και θέλει να νικήσει, τόσο για τον εαυτό της όσο και για την Ελλάδα αλλά το κυριότερο είναι να το απολαύσει και αν έρθει και η νίκη, γιατί όχι; Απο μικρή τραγουδούσε στο δωμάτιο της και την ακούγαμε.

Δείτε την συνέντευξη στο video που ακολουθεί:

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Το κορίτσι αυτό είναι μια κούκλα. Πραγματικά η ομορφιά της είναι συγκλονιστική. Ωστόσο εγώ κατάλαβα ότι το staging θα έχει κάποια στοιχεία από το Supergirl Όχι το φετινό μας τραγούδι.

    Απάντηση
  2. Κάποιος κάπου κάποτε σε έναν άχρονο χρόνο
    Κάποιος κάπου κάποτε σε έναν άχρονο χρόνο says:

    Δεν νομίζω οι eurofans να θέλουν στυλ eurovision που λέει η ίδια … Συνήθως πάνε καλά τα διαφορετικά

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    και εγώ αυτό κατάλαβα, ότι δηλαδή στοιχεία ενδεχομένως της χορογραφίας του supergirl να ενσωματωθούν στο last dance. Τα 2 τραγούδια έχει γίνει σαφές από τη πρώτη στιγμή ότι το μόνο κοινό που θα έχουν είναι η ερμηνεύτρια. Πάντως συμμετοχές pop 80s’ (σε ύφος dua lipa όπως λέγεται και συγκεκριμένα physical όπως γράφεται από χθες) δεν έχουμε ακούσει στη eurovision πρόσφατα να δούμε πώς τις υποδέχονται οι φανς. Αν κρίνω από τα πρόσφατα αποτελέσματα στο θεσμό, όσα κομμάτια είναι σύγχρονα ραδιοφωνικά και καλά στημένα επί σκηνής πηγαίνει από καλά, ώς πολύ καλά στην πλειονότητα τους, εκτός από συγκεκριμένες εξαιρέσεις, ισχύει όμως ότι και τα πιο “ιδιαίτερα” τραβάνε καμιά φορά τις εντυπώσεις και πηγαίνουν καλά (πχ Ισλανδία 2019). Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση κάποια γενίκευση ώς προς κάτι αφού το 2019, το spirit in the sky, ποοολυ eurovisioνικα δομημένο κέρδισε το televoting ενώ την προηγούμενη χρονιά το παρόμοιου στυλ “monsters” της Φιλανδίας πήγε άπατο. Ας ελπίσουμε για κάτι δυναμικό που θα απογειωθεί απο Στεφανία και Φωκά! Καλή επιτυχία στη γλυκύτατη Στεφανία μας και σε όλο το team!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *