Ελλάδα: Η Stefania φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Last Dance!

Η Stefania βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Αθήνα όπως σας είπαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα. Σήμερα πραγματοποίησε την φωτογράφηση για το εξώφυλλο του Last Dance, της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2021!

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Stefania μάλιστα δημοσίευσε μία φωτογραφία από την φωτογράφηση, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Σας υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το γύρισμα για το βιντεοκλίπ του Last Dance. Σκηνοθέτης όπως έχουμε πει θα είναι ο Κώστας Καρύδας, που ήταν και ο σκηνοθέτης του SUPERG!RL. Το τραγούδι βρίσκεται πλέον στην τελική του μορφή, μετά την τελική μίξη που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κοντόπουλος στην Μόσχα, με τον στενό συνεργάτη του και ηχολήπτη του Sergey Lazarev, αλλά και πολλών άλλων γνωστών Ρώσων σουπερστάρ, Andrew Konoplev.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, θα ακολουθήσουν οι πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος έχει ήδη σχεδιάσει το σενάριο της σκηνικής μας παρουσίασης. Σε όλο αυτό το διάστημα φυσικά μέχρι την παρουσίαση του τραγουδιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί το πιθανότερο την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, η Stefania θα πρέπει να προετοιμαστεί και για τις ανάγκες του live on tape video, το οποίο όλες οι αποστολές οφείλουν να παραδώσουν στην διοργάνωση μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Ετοιμαστείτε για μία εβδομάδα γεμάτη εξελίξεις, τις οποίες θα τις παρακολουθήσουμε σε πρώτο πλάνο από την ΕΡΤ, αφού όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η ελληνική δημόσια τηλεόραση είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει και να εκμεταλλευθεί το project Eurovision, το οποίο και δικό της είναι και τεράστια τηλεθέαση της αποφέρει κάθε χρόνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    Και έγινε αυτό που φωναζα τόσο καιρό :μια νεαρή γυναίκα
    Το κοριτσάκι που υπήρχε στο Supergirl ,εξαφανίστηκε
    Κράτησαν τη τέλεια ισορροπία
    Ουτε κορίτσι ουτε γυναικα ,ακριβως στη μέση μια όμορφη ,φρεσκια κοπελα !!!

    Απάντηση
  2. Andreas Eliades
    Andreas Eliades says:

    Και η Τσαγκρινου ακριβώς το ίδιο είναι Αντρέα.. οπως στην Στεφανια.. και οι δυο μικρές αλλά κοπέλες ακόμα.. τσακ στη μέση και οι δύο.. σχεδόν συνομιλικες είναι εξάλλου.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το ότι βλέπω μια superwoman και όχι ένα supergirl με προδιαθέτει για κάτι καλό και γιατί όχι κάτι εξαιρετικό… Μακάρι δηλαδή γιατί πιστεύω πολύ σε αυτό το κορίτσι. Ακόμα, η μόνη μου αμφιβολία είναι ο Κοντόπουλος για λόγους που ανέφερα σε άλλο άρθρο της ελληνικής συμμετοχής αλλά ελπίζω η ανάμειξη των υπολοίπων συντελεστών στο τραγούδι να έχει βοηθήσει για την επιλογή ενός δυναμικού και σύγχρονου κομματιού που θα το απογειώσει ακόμα περισσότερο ο Φωκάς, ως είθισται, και φυσικά η ταλαντούχα και φρεσκότατη Στεφανία μας! Κρίμα είναι να χαραμιστεί ένα τόσο λαμπερό και ταλαντούχο παιδί με κάτι μέτριο.
    Εν αναμονεί λοιπόν των εξελίξεων που απ’ότι φαίνεται θα ναι πολλές και συνεχείς τις προσεχείς μέρες!
    ΥΓ: και η Τσαγκρινού νέα είναι, σαφώς, αλλά άλλο το 26-27 και άλλο το 18-19. Εννοώ, ότι εκείνη άνετα μπορεί να στηρίξει κάτι πιο σέξυ και γυναικείο (όπως πιστεύω θα ναι το el diablo) ενώ η Στεφανία θέλει κάτι φρέσκο και σύγχρονο όπως είναι η ίδια και ελπίζω και εύχομαι ότι το έχουμε!!

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Μα δεν είπα το αντίθετο, απλώς δε θέλω να είναι τυπικά Eurovisionικα δομημένο, όπως η κάποια από αυτά που γράφει ο Κοντόπουλος για τη Eurovision.
        Θα ξενερώσω πολύ, όπως και οι περισσότεροι πιστεύω, αν από τύπου dua lipa (σύγχρονο δυναμικό και ραδιοφωνικό δηλαδή) μας σκάσει από το πουθενά κανένα κομμάτι τύπου this is love ή x my heart.
        Αυτό είναι όλο, αλλά πιστεύω ότι είναι κοντά σε στυλ dua lipa-σαφως όχι αντιγραφή αυτής- όπως μας είχατε ενημερώσει πριν αρκετό καιρό.
        Ουσιαστικά ορισμένες φορές ο συγκεκριμένος έχει το σκεπτικό” τώρα θα γράψω για eurovision” με αποτέλεσμα κάποιες φορές να προκύπτουν πολύ προβλέψιμα-μουσικα και συνθετικά-κομμάτια. Αυτή είναι η μόνη μου “ανησυχία” για την ώρα.

        Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Επομένως η ανάμειξη των υπολοίπων είναι μηδαμινή, απ’ ότι κατάλαβα. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο με τον Κωνσταντίνο νόμιζα γιατί ο ίδιος ο Κοντόπουλος είχε πει σε συνέντευξή του ότι το κομμάτι ανέλαβαν οι ARCADE και το μετέτρεψαν σε ποπ, από μπαλάντα που ήταν το αρχικό. Είχα λοιπόν την εντύπωση οτι οι ARCADE ανέλαβαν την ποπ ενορχήστρωσή του!

        Απάντηση
          • Miltos
            Miltos says:

            Μακάρι το αποτέλεσμα να είναι καλό, γιατί έχουμε ανάγκη από ένα πολύ καλό τραγούδι με δυνατότητες. Ως προς αυτό ωστόσο μας έχετε διαβεβαιώσει γι αυτό και δεν ανησυχώ!

          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Μελωδικότητα έχουν τα τραγούδια του Κοντόπουλου όσον αναφορά τα κουπλέ(πχ this is love) στο ρεφρέν για εμένα το χάνει. Τη θυμάμαι κι γω αυτή του τη δήλωση και είχε πει οτι εκτός απο μπαλάντα στην αρχή δεν το προόριζε κάν για eurovision άρα θεωρώ θα ξεφεύγει λίγο από τα κλασσικαά δομημένα τραγούδια της eurovision, αυτό σε συνδυασμό με το οτι το έκαναν pop 80s’ οι arcade με κάνει να πιστεύω πως το τραγούδι είναι αρκετά καλό και κατά συνέχεια θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Εξάλλου μας είπατε εσείς που το ακούσατε ότι είναι πιστό στο μουσικό ρεύμα της εποχής και θυμίζει Dua Lipa,άρα θα ναι καλό και με το Φωκά και τη φρεσκάδα της Στεφανίας θα γίνει ακόμα καλύτερο. Μη παρεξηγηθώ, δεν τον θεωρώ αποτυχημένο συνθέτη ή κάτι τέτοιο απλώς όταν γράφει στοχευμένα για eurovision ορισμένες φορές “εγκλωβίζεται” σε αυτό με αποτέλεσμα κάπου να γίνεται προβλέψιμος και να το χάνει.

    • Andreas Eliades
      Andreas Eliades says:

      Έχεις μεγάλο λάθος.. η ηλικια δεν παίζει ρολο Κωνσταντίνε.. και η Τσαγκρινου είναι πολύ φρέσκια το ίδιο με τη Στεφάνια.. ειναι πολυ κοντα ηλικιακά.. σχεδόν συνομιλικες.. και η Τσαγκρινου είναι πιο κορίτσι από τη Στεφάνια.. μικροδειχνει πιο πολύ η Έλενα.. δεν ειναι αλλο 19 και αλλο 26.. το ίδιο πράγμα ειναι ακριβώς.. και δεν παίζει ρολο πάλι η ηλικια πως θα στηθεί στη σκηνή κάποια.. η Στεφάνια έχει πιο πολλή εμπειρία από την Έλενα.. η Έλενα ειναι πρωτοεμφανιζομενη.. ενώ η Στεφανια έχει πιο πολλή καιρό στο χώρο.. η ηλικια δεν παίζει πουθενά ρολο.. ελεος..

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Εννοούσα αποκλειστικά στο τι είδος θα πήγαινε καλύτερα στη κάθε μία.Πάντως συμφωνώ η Στεφανία αν και μικρότερη έχει μεγαλύτερη πείρα απο την Έλενα. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πχ την Τσαγκρινού με κάτι σαν το supergirl. Προσωπική γνώμη πάντα. Και όμως η ηλικά επηρεάζει ως έναν βαθμό. Τα ίδια μπορούσε να κάνει ο ρουβάς το 2004 (τούμπες, έντονη χορογραφία κλπ) τα ίδια το 2009?

        Απάντηση
        • Andreas Eliades
          Andreas Eliades says:

          Και φυσικά θα την έβλεπα και την Έλενα στο SuperGirl.. εξάλλου εκανε κτ παρόμοιο πρόσφατα η Έλενα και ήταν εξαιρετική.. οσο για το Ρουβα το 2009 ήταν καλύτερος στο χορό από το 2004 εμφανώς!!! Μόνο η Τούμπα του έλειπε.. και στα 37 του τότε ήταν πολύ μικρός ακόμα.. στο 2009.. εγω που βλέπω Έλενα και Στεφάνια τις θεωρώ το ιδιο.. κορίτσια ακόμα και φρέσκες μέχρι αηδίας.. τις αγαπάω και τις δύο φυσικά.. χάρηκα πολύ που θα πάνε και οι δυο την ίδια χρονιά.. σέβομαι την άποψη σου.. αλλα να μου επιτρέψεις ότι δεν ισχύουν αυτά που λες.. τα παραδείγματα πολλα από πολλούς διάσημους παγκόσμιος ότι και μετά τα 40 50 είναι καλύτεροι από ότι στα 30 τους.

          Απάντηση
  4. NicktheGreek
    NicktheGreek says:

    Είναι κούκλα και λαμπερή και κυριαρχεί το φως όπως είχε πει ο Φωκάς! Πολύ αισιόδοξη αυτή η φωτό! Να πω κάτι που είχα σχολιασει και πέρσι. Βλέπω ότι είστε οι μόνοι που στηρίζετε την ελληνική συμμετοχή. Τόσα νέα και κάποιοι κάνουν αφιερώματα και αντίστροφη μέτρηση για άλλες χώρες και τσιμουδια για την Ελλάδα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *