Ελλάδα: Ξεκινούν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Last Dance!

Με μεγαλύτερη ανησυχία από το φυσιολογικό, κυριολεκτικά μας βομβαρδίζετε τις τελευταίες ημέρες για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Last Dance, ποιο είναι το πρόγραμμα της Stefania, πότε θα παρουσιαστεί η συμμετοχή στο κοινό κ.α. Εμείς ρωτήσαμε, μάθαμε και σας έχουμε όλες τις απαντήσεις!

Αρχικά να πούμε ότι όλη αυτή η αγωνία είναι περιττή. Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα που επιμελείται την συμμετοχή μας, γνωρίζει πολύ καλά όλες τις προθεσμίες και τις υποχρεώσεις που έχει σε σχέση με τον διαγωνισμό. Είναι γνωστό εξάλλου ότι η ελληνική αποστολή φέτος, αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες του είδους και τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη τους. Οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από κανέναν.

Πάμε στην ουσία τώρα. Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Last Dance ξεκινούν την επόμενη Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου. Σκηνοθέτης όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα μας άρθρα θα είναι ο Κώστας Καρύδας, που ήταν και ο σκηνοθέτης του SUPERG!RL. Το τραγούδι βρίσκεται πλέον στην τελική του μορφή, μετά την τελική μίξη που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κοντόπουλος στην Μόσχα, με τον στενό συνεργάτη του και ηχολήπτη του Sergey Lazarev, αλλά και πολλών άλλων γνωστών Ρώσων σουπερστάρ, Andrew Konoplev.

Η Stefania αυτές τις ημέρες περνάει τις απαραίτητες ημέρες καραντίνας, που προβλέπεται από τον νόμο για όσους έρχονται στην χώρα μας από το εξωτερικό. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, θα ακολουθήσουν οι πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος έχει ήδη σχεδιάσει το σενάριο της σκηνικής μας παρουσίασης. Σε όλο αυτό το διάστημα φυσικά μέχρι την παρουσίαση του τραγουδιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί το πιθανότερο την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, η Stefania θα πρέπει να προετοιμαστεί και για τις ανάγκες του live on tape video, το οποίο όλες οι αποστολές οφείλουν να παραδώσουν στην διοργάνωση μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Φυσικά τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις προετοιμασίες της ελληνικής αποστολής και την παρουσίαση του Last Dance!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καλή αρχή στη Στεφανία και σε όλη την ομάδα! Είναι μια απαιτητική περίοδος αλλά ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι όλων με ένα καλό τραγούδι κι εν τέλει ένα καλό πλασάρισμα που αφενός θα μας ικανοποιήσει όλους και αφετέρου θα “ανοίξει” τα φτερά της ήδη ταλαντούχας Στεφανίας! Δε θα κρυφτώ, πιστεύω πολύ σε αυτή “τη μικρούλα” όπως και στον Ευαγγελινό που πραγματικά απογειώνει αδιάφορα ή μέτρια τραγούδια(βλ. shine Ρωσία 2014) αλλά φοβάμαι πάντα τον Κοντόπουλο, ναι μεν κάνει αξιοπρεπείς συμμετοχές αλλά συνήθως είναι αρκετά χρόνια πίσω μουσικά ή πολύ eurovisioνικά δομημένες με αποτέλεσμα να πηγαίνουν μέτρια (this is love) έως κακά (βλ. Εσθονία Μολδαβία ’20 που πέρασαν και δεν ακούμπησαν και αν γινόταν ο διαγωνισμός θα έμεναν πιθανότατα στον ημιτελικό). Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι αρχικά δεν το προόριζε το κομμάτι για eurovision, άρα πόσο eurovisioνικα δομημένο να ναι(;) και φυσικά ότι και φέτος στη σύνθεση και στίχους δεν είναι μόνος αλλά συμμετέχουν και οι πολύ ταλαντούχοι arcade και άλλοι δυνατοί παραγωγοί όπως μας αναφέρατε. Ελπίζω σε ένα σύγχρονο κομμάτι, διεθνώς προδιαγραφών και σε ένα καλύτερο βίντεο κλιπ γιατί, προσωπικά το video clip του supergirl θεωρώ ακόμα και τώρα ότι αποδυνάμωνε ένα τραγούδι με κάποιες καλές προοπτικές. Πάντως δε θυμάμαι ποτέ να ανακοινώνουμε τόσο αργά τη συμμετοχή μας άλλη χρονιά, αυτό είτε που γίνεται σκόπιμα και μελετημένα ώστε να ξεχωρίσουμε στο πλήθος των συμμετοχών που θα ανακοινώνονται τότε είτε που θα κάνει τη συμμετοχή μας να χαθεί στο πλήθος, ελπίζουμε και ευχόμαστε φυσικά όλοι το πρώτο!!
    Καλή μας επιτυχία!!

    Απάντηση
  2. eurovision greece
    eurovision greece says:

    τελεια!! Μπορειτε να μας δωσετε και καποιο υλικο απο την διαδικασια επιλογης ; πχ πως ηταν τα υποψηφια τραγουδια που ειχαν κλπ… ανεβαστε καποια τετοια αρθρα για την ελληνικη αποστολη γιατι φετος δεν μαθαμε τιποτα και εχουμε πολυ ακομα για να ακουσουμε το last dance

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *