Ελλάδα: Στις 10 Μαρτίου θα ακούσουμε το “Last Dance”!

Κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα πριν, η Stefania αποκάλυψε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, την ημερομηνία που θα κάνει το ντεμπούτο του το Last Dance. Σύμφωνα λοιπόν με όσα δήλωσε, η ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2021 θα δοθεί στην δημοσιότητα στις 10 Μαρτίου!

Τελειώνει η αναμονή για το Last Dance

Ακριβώς όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την πρεμιέρα του Last Dance. Μετά από 12 σχεδόν μήνες προετοιμασιών και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Stefania, που μίλησε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ και την Αντριάνα Παρασκευοπούλου, το Last Dance θα δοθεί στην δημοσιότητα στις 10 Μαρτίου.

Είναι τέλειο, είναι dance και έχει και κάποια στοιχεία Dua Lipa που μου αρέσει πολύ!

Stefania

Ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι η Stefania θα κάνει πάρα πολλά πράγματα στο κλιπ, ενώ αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος του κλιπ θα πραγματοποιηθεί σε studio, θα έχει πολλά εφέ και θα είναι γυρισμένο με green screen. Γυρίσματα γίνονται και στον ιππικό όμιλο Αθηνών, αλλά και στο ξενοδοχείο Hilton.

Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας είναι περαστικό. Κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή! Αυτά θέλαμε να δείξουμε στο βιντεοκλίπ

Κώστας Καρύδας

Η Stefania έδωσε και μία υπόσχεση:

Θα κάνουμε κάτι πολύ δυνατό για την Ελλάδα!

Σε μία pop diva μεταμορφώνεται η Stefania

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ όπως ανέφερε ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας ξεκίνησαν νωρίτερα και αναμένεται να παρακολουθήσουμε κάτι τελείως διαφορετικό, σε σχέση με το SUPERG!RL. Ήδη από τις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, η Stefania εμφανίζεται πλέον ως μία pop diva και όχι ως ένα teen icon, όπως την συνηθίσαμε πέρσι!

Υπενθυμίζεται πως το τραγούδι με τίτλο Last Dance σε ερμηνεία της Stefania είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου και Arcade σε στίχους της Sharon Vaughn, ενώ την καλλιτεχνική εμφάνιση υπογράφει ο σκηνοθέτης-χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός.

Υπομονή λοιπόν λίγες ημέρες ακόμη για την επίσημη πρώτη της συμμετοχής μας στον φετινό διαγωνισμό!

Δείτε στο άρθρο που ακολουθεί αναλυτικά το ρεπορτάζ του Άγι Μενούτη από τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ και την συνέντευξη της Stefania και του Κώστα Καρύδα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! 2 εβδομάδες έμειναν πλέον!!
    Πραγματικα πηγή θετικής ενέργειας αυτό το όμορφο και ταλαντούχο πλάσμα! Η Στεφανία φαίνεται πολύ αισιόδοξη, δυναμική και αποφασισμένη να πάει αρκετά καλά στο διαγωνισμό! Θετικό είναι οτι εκτός από το στυλ της(το οποίο σε κάθε φωτό είναι πολύ σύγχρονο και συγκλονιστικο)και το attitude της έχει μεταμορφωθεί σε νεαρή γυναίκα και όχι σε “κοριτσάκι” που την γνωρίσαμε πέρυσι.
    Από τα στοιχεία που δόθηκαν για το κλιπ περιμένω κάτι ανώτερο και οπτικά από το “supergirl” που όπως είχα ξανάπει υποβάθμιζε κάπως ένα πιασαρικο τραγουδι και ίσως η μια εικόνα του κλιπ να συνδέεται με την άλλη όπως είναι και στα περισσότερα βίντεο κλιπ της Dua Lipa.
    Και η ίδια ανέφερε ότι η συμμετοχή μας είναι μουσικά κοντά στα τραγούδια της Dua Lipa, αλλά πραγματικα μπορείτε να μας πείτε με ποιο κομμάτι της “μοιάζει” περισσότερο το “last dance”;;; New rules, elevating, physical;;;
    Παντως για την ώρα είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος!!

    Απάντηση
  2. David
    David says:

    Το κομμάτι στην εισαγωγή, στο πρώτο κουπλέ και στη “γέφυρα” είναι μελωδικό-ατμοσφαιρικό. Στα υπόλοιπα μέρη είναι πολύ δυναμικό (κυρίως στο ρεφραίν -αν και λίγο επαναλμβανόμενο-) και έχει τα λεγόμενα ‘vibes’ από Dua Lipa, κυρίως από το “Physical”.

    Απάντηση
      • David
        David says:

        Δεν έχει διαρρεύσει στο web, αν αυτό με ρωτάς, το έχω ακούσει όμως από συνεργάτη της ΕΡΤ. Έδωσα μια γενική ιδέα για το τραγούδι, σεβόμενος την επιθμία του να μην αποκαλυφθεί κάτι πιο συγκεκριμένο μέχρι τις 10 Μαρτίου.

        Απάντηση
    • Kωνσταντίνος
      Kωνσταντίνος says:

      Αν το έχεις ακούσει και δεν το υποθέτεις, εμένα από τις περιγραφές και με τη συσχέτιση με το “physical” μου κάνει κάτι αρκετά δυναμικό(η πλειονότητα των ρεφρέν είναι επαναλαμβανόμενα ώστε να μένουν στο πρώτο άκουσμα βλ. “discoteque”). Προσωπικά φοβόμουν τo ρεφρέν αφού και στο “this is love ” εκεί υπήρχε το πρόβλημα, τα κουπλέ του και η γέφυρα ήταν μια χαρά.
      Παρακαλώ, αν κάποιος απο τα παιδιά στο σάιτ που έχει ακουσει το “last dance” αν μπορεί ας διαψεύσει ή επαληθεύσει όσα γράφονται.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *