Ελλάδα: Το μήνυμα της Stefania για το #100DaysToEurovision! (Video)

Εκατό μέρες απομένουν μέχρι την 65η Eurovision στο Ρότερνταμ κι αυτός είναι ένας λόγος για να το γιορτάσουμε! Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και τα social media αναμένεται να γεμίσουν με το hashtag #100DaysToEurovision.

Παλιοί και νέοι Eurostars θα απαντούν στην ερώτηση «Τι σημαίνει για εσάς η Eurovision;» και οι απαντήσεις τους θα «ανεβαίνουν» στους επίσημους λογαριασμούς της Eurovision στο Twitter και στο Instagram. Φυσικά, και οι fans προσκαλούνται να απαντήσουν στην ίδια ερώτηση και να μοιραστούν τις ομορφότερες αναμνήσεις τους από τη Eurovision με το hashtag #100DaysToEurovision.

Φυσικά, το δικό της μήνυμα δεν θα μπορούσε να μη στείλει, η φετινή μας εκπρόσωπος Stefania. Από το χιονισμένο Ρότερνταμ η ίδια δηλώνει ανυπόμονη, να βρεθούν όλοι οι καλλιτέχνες και οι φανς στο Ρότερνταμ για να γιορτάσουν μαζί την 65η εκδοχή του Διαγωνισμού.

Δείτε το μήνυμα της Stefania, στα παρακάτω βίντεο:

Στο τέλος της εβδομάδας σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Stefania θα επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσει τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021. Υπό τις οδηγίες του Κώστα Καρύδα, που ήταν ο σκηνοθέτης και του SUPERG!RL και αφού περάσει την απαραίτητη καραντίνα που ορίζει ο νόμος, η Stefania θα ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος έχει ήδη σχεδιάσει το σενάριο της σκηνικής μας παρουσίασης. Σε όλο αυτό το διάστημα φυσικά μέχρι την παρουσίαση του τραγουδιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, η Stefania θα πρέπει να προετοιμαστεί και για τις ανάγκες του live on tape video, το οποίο όλες οι αποστολές οφείλουν να παραδώσουν στην διοργάνωση μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Σε μία δύσκολη όμως και απρόβλεπτη χρονιά όπως είναι η φετινή, όλα μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν, αφού τα δεδομένα καθημερινά είναι διαφορετικά, όπως και η εξέλιξη της πανδημίας. Μαζί φυσικά με τον Ηλία Κοκοτό που είναι ο project manager του εγχειρήματος, τόσο η Δώρα Χειράκη, διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ, όσο και η Σοφία Δρανίδου, προϊσταμένη των Διεθνών Σχέσεων της εταιρείας και αρχηγός αποστολής μας στον διαγωνισμό, προετοιμάζουν και συντονίζουν κάθε βήμα προσεχτικά και με ασφάλεια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun  για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *