Ηνωμένο Βασίλειο: Ο James Newman και πάλι εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό!

Μετά από μήνες σιωπής, το BBC ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι ο James Newman θα έχει μία ευκαιρία ακόμα, προκειμένου να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό!

Ο James Newman προστίθεται στην λίστα των χωρών που θα εκπροσωπηθούν στην Eurovision 2021 από τον καλλιτέχνη που θα τις εκπροσωπούσε στον περσινό διαγωνισμό. Ο ίδιος περιχαρής δήλωσε, λίγο μετά την επιβεβαίωση από το BBC:

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και αισθάνομαι τιμή μου που θα έχω μια δεύτερη ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Δεν έχω σταματήσει να δημιουργώ νέα μουσική κατά την διάρκεια του lockdown και ανυπομονώ όλοι να ακούσουν το τραγούδι που έχω ετοιμάσει για την Eurovision το 2021. 

Το BBC ανακοίνωσε επίσης την ανανεωμένη της συνεργασία του με την δισκογραφικής εταιρείας BMG. Η τελευταία θα κυκλοφορήσει την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ τα BBC Studios θα καλύψουν δημοσιογραφικά τον διαγωνισμό της Eurovision 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Newman (@jamesnewman)

Μέχρι να ακούσουμε το τραγούδι που ετοίμασε για την Eurovision 2021 o James Newman, ας ακούσουμε την περσινή του συμμετοχή για μία ακόμα φορά:

Πηγή: Eurovision.tv

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αναμενόμενο και δίκαιο αλλά πραγματικα το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάζεται ένα δυνατό κομμάτι και όχι σαν το περυσινο τους, γιατί η τελευταία αξιοπρεπή(για εμένα) συμμετοχή της χώρας ήταν το 2017 ενώ η τελευταία πραγματικά καλή συμμετοχη τους το 2009. Δεν κουράστηκαν να αποτυγχάνουν και να μη το προσπαθούν καν… Καλή επιτυχία όπως και να χει…
    Νομίζω πλέον μόνο από Αρμενία Ρωσία και Πολωνία δεν έχουμε κάποιο νέο. Αν και λογικά θα επιμείνουν στους περσινους εκπροσώπους αφού δεν υπάρχει χρόνος για αναζήτηση νέου. Για την Αρμενία ξέρουμε κάτι; Φημολογουταν ότι ενδέχεται να αποχωρήσει, ισχύει;

    Απάντηση
  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Ο τραγουδιστής είναι εξαιρετικός αλλά το περσινό τραγούδι του ήταν αδιάφορο. Με τη φωνή και τη χροιά του ένα δυνατό τραγούδι θα μπορούσε σίγουρα να απογειωθεί, με μέτριο ή και κακό τραγούδι απλώς θα συνεχίσει το ρεκόρ των τελευταίων θέσεων.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *