Ιρλανδία: Με τον σκηνοθέτη του Heroes η Lesley στην Eurovision 2021!

Σε συνέντευξή της στο site του Wiwibloggs, η εκπρόσωπος της Ιρλανδίας και για το 2021, Lesley Roy, αποκάλυψε πως την σκηνοθεσία της συμμετοχής στη σκηνή του Ρόττερνταμ θα αναλάβει ο Fredrik “Benke” Rydman, ο άνθρωπος πίσω από την παρουσίαση του Heroes του Måns Zelmerlöw στη Βιέννη το 2015.

 

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την εμφάνισή μας στο Ρόττερνταμ. Ο σκηνοθέτης μας για φέτος είναι ο Fredrik “Benke” Rydman , που ανέλαβε το στήσιμο και τη σκηνοθεσία για το Heroes του Måns Zelmerlöw. Συνεπώς, έχουμε ένα νικητή στην ομάδα μας. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το concept από το Δεκέμβρη του 2020. Απλά ελπίζω να μπορέσουμε να βρεθούμε εκεί.”

Ωστόσο, δεδομένης της κατάστασης τόσο στην Ιρλανδία όσο και διεθνώς, η Lesley είναι επίσης προετοιμασμένη για την πιθανότητα να μην βρεθεί στο Ρόττερνταμ των Κάτω Χωρών το Μάιο.

 

” Όποια πορεία και να έχει ο καθένας στη ζωή του, φέτος θα πρέπει να ξέρει πως αυτό με το οποίο ασχολείσαι την επόμενη μέρα μπορεί απλά να μην υπάρχει. Επομένως, το έλαβα αυτό υπόψη και αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που ήθελα να πιεστώ αρκετά και να φτιάξω ένα επικό μουσικό βίντεο. Και θα βάλουμε τα δυνατά μας και για το backup tape. Προφανώς, εύχομαι να είχαμε περισσότερο χρόνο και περισσότερες ομοιότητες σε σχέση με αυτό που εγώ και ο Benke θα θέλαμε να κάνουμε στο Ρόττερνταμ. Αλλά την ίδια στιγμή αυτό που κάνει ο Alan Byrne ο σκηνοθέτης στο RTÉ, σε ό,τι αφορά το backup tape και αυτό που μπορούμε να κάνουμε εκεί, είναι αυτό που πρέπει σε περίπτωση ακύρωσης.”

 

Την εβδομάδα που μας πέρασε η Lesley ολοκλήρωσε το backup tape για την Eurovision, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αν καταστεί αδύνατη η εμφάνιση στο Ρόττερνταμ.

Πηγή: Wiwibloggs

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *