Ισπανία: Ο Marvin Dietmann καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής στην Eurovision 2021!

Τον πολύπειρο Αυστριακό σκηνοθέτη, Marvin Dietmann, θα επιστρατεύσει για τη σκηνοθεσία της ισπανικής συμμετοχής στη Eurovision 2021 το RTVE, όπως αποκάλυψε σε ανακοίνωσή του.

Να ενισχύσει τον Blas Cantó με τους καλύτερους συνεργάτες σκοπεύει η ισπανική τηλεόραση, προκειμένου να επιστρέψει η χώρα της Ιβηρικής στον δρόμο των επιτυχιών τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Επιλογή των Ισπανών ιθυνόντων για τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού του Blas Cantó είναι ο Marvin Dietmann. Ο Dietmann είναι ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα του Eurovisionικού κόσμου, μιας και σκηνοθέτησε το “Rise Like A Phoenix” της Conchita το 2014 που χάρισε στη χώρα του τη δεύτερή της νίκη στον διαγωνισμό.

Ο έμπειρος καλλιτεχνικός διευθυντής θα έχει μπόλικη δουλειά ενόψει του 65ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού, μιας και έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της συμμετοχής πέντε χωρών.

Εκτός από την Ισπανία, ο Marvin Dietmann θα είναι υπεύθυνος για την σκηνική παρουσία της Έλενας Τσαγκρινού και του “El Diablo” στη σκηνή της Ahoy Arena, καθώς και σε εκείνες της Αυστρίας, του Αζερμπαϊτζάν και της Βουλγαρίας.

Εκτός όμως από την εμπλοκή του στον Διαγωνισμό της Eurovision, ο Marvin Dietmann έχει σκηνοθετήσει γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το Dancing With The Stars, το Die große Chance, τα Austria Music Awards 2014, καλλιστεία κ.α.

Περισσότερα δείγματα της δουλειάς του μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του.

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *