Ισπανία: Στις 10 Φεβρουαρίου θα ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια του Blas Canto!

O δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTVE αποφάσισε για ακόμη μια χρονιά, ο Blas Cantó να είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στο Ρότερνταμ.

Αν και ο Blas Cantó έχει επιλεγεί εσωτερικά, το τραγούδι θα επιλεχθεί μεταξύ δύο προτάσεων που θα παρακολουθήσουμε σε ένα τηλεοπτικό γκαλά που θα πραγματοποιηθεί στο κανάλι La 1, του οποίου η ημερομηνία είναι άγνωστη. 

Με το όνομα, Destination Eurovision, το κοινό από όλο τον κόσμο, μέσω κλήσεών, μηνυμάτων και διαδικτυακών ψήφων στις εφαρμογές του Eurovision RTVE, θα επιλέξει το τραγούδι που εκπροσωπήσει την Ισπανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. 

Τα δυο υποψηφία τραγούδια θα είναι διαθέσιμα από τις 10 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της RTVE στα διαδικτυακά κανάλια της και από εκείνη την ήμερα ξεκινάει και η ψηφοφορία του κοινού.

O Blas Canto έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο RTVE και δήλωσε τα εξής:

Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό και διαφορετικό γκαλά. Δεν πρόκειται να είναι πολύ μεγάλος χώρος. Θα είναι δυναμικό, συναρπαστικό και διασκεδαστικό. Η ομάδα του προγράμματος είναι εξαιρετική και με θαυμάσιες ιδέες.

Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου, ποτέ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένος. Είχα άτομα με τα οποία έχω εργαστεί στο παρελθόν και με άλλους επαγγελματίες που ήταν η ανακάλυψή της χρονιάς μου. Είναι μια ομάδα με τεράστιο ταλέντο, δεν θα μπορούσε να συνοδεύεται καλύτερα.

Ηχογράφησα περίπου δέκα τραγούδια. Μερικά ήταν πολύ ραδιοφωνικά, αλλά δεν φαίνονταν ανταγωνιστικά για την Eurovision. Επιλέξαμε αυτά τα δύο γιατί εκπλήρωσαν ότι περίμενα για εμένα στο διαγωνισμό.

Τα αγαπώ και τα δύο τραγούδια. Το πρώτο τραγούδι είναι πολύ πιασάρικο, νομίζω ότι κολλάει στη μνήμη. Το δεύτερο είναι ένα απίστευτο τραγούδι, εμπνέει πολύ ευαισθησία και δύναμη ταυτόχρονα. Και, φυσικά, θα είμαι εντάξει με αυτό που θα αποφασίσει το κοινό.

Και τα δύο τραγούδια θα έπαιζαν σπουδαίο ρόλο στο διαγωνισμό.

Δείτε την συνέντευξη του Blas Canto, ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ισπανική συμμετοχή στον διαγωνισμό!

Πηγη: eurovisionplanet / RTVE

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *