Ισπανία: To TVE γύρισε και Live on Tape την εμφάνιση του Blas Cantó!

Το TVE επιβεβαίωσε ότι η εφεδρική εμφάνιση του Blas Cantó για την Eurovision 2021 έχει ήδη γυριστεί αυτήν την εβδομάδα.

Η live-ont-tape εμφάνιση για τη Eurovision 2021 έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί. Η “Eurovision Spain” αναφέρει ότι τη Δευτέρα η εφεδρική παράσταση του “Voy a quedarme” από τον Blas Cantó γυρίστηκε στη Μαδρίτη χρησιμοποιώντας την ίδια σκηνή με την ισπανική επιλογή το Σάββατο βράδυ.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν υπό τον σκηνοθέτη του Marvin Dietmann, ο οποίος επιμελήθηκε και τις παραστάσεις του Blas στον εθνικό τελικό. Σύμφωνα με τις αναφορές, η σκηνή ήταν πολύ παρόμοια με την εμφάνιση του Blas κατά τη διάρκεια του τελικού του Destino Eurovisión.

Η Ισπανία είναι η δεύτερη χώρα που επιβεβαιώνει τη μαγνητοσκόπηση της εμφάνισής τους, ακολουθώντας τη Νορβηγία που κατέγραψε επίσης το live-on-tape τη Δευτέρα. Ορισμένες χώρες θα ταξιδέψουν στο Βίλνιους της Λιθουανίας για να κινηματογραφήσουν τη συμμετοχή τους σε μια σκηνή που δημιουργήθηκε από την Creative Industries a Ice Hockey. Η Γερμανία είναι η μόνη χώρα που έχει μέχρι τώρα επιβεβαιωθεί ότι ταξιδεύει στη Λιθουανία.

Η Ισπανία θα εμφανιστεί αυτόματα στον Μεγάλο Τελικό του διαγωνισμού καθώς είναι μέλος του Big 5. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου 2021.

Ποια η γνώμη σας για τη συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2021; Έχει θεωρείτε πιθανότητες διάκρισης; Πείτε μας στα σχόλια.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *