Λετονία: Στις 12 Μαρτίου η συμμετοχή της Samanta Tina!

Η Samanta Tina επιστρέφει στον διαγωνισμό αφού επιλέχθηκε εκ νέου να εκπροσωπήσει την Λετονία με το τραγούδι “Moon is rising“. Αν και υπήρχαν σκέψεις ανακοίνωσης του τον Ιανουάριο, όπως φαίνεται αυτό θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο.

Το τραγούδι της Λετονής εκπροσώπου, θα δημοσιοποιηθεί έπειτα από ένα ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει η δημόσια τηλεόραση της χώρας, διάρκειας πέντε επεισοδίων και το οποίο θα αναφέρεται στο ταξίδι της Samanta Tina προς το Ρότερνταμ.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ, με τίτλο “How to win at Eurovision? Samantas Tina’s road to Rotterdam” θα ξεκινήσει στις 12 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου, με την αποκάλυψη της φετινής συμμετοχής της Λετονίας έπειτα και από το πέμπτο επεισόδιο.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η Samanta Tina, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:


Η δομή των επεισοδίων έχει ως εξής:

  1. Επεισόδιο 1ο: Αναφορά στη διαδικασία σύνθεσης των υποψήφιων τραγουδιών και στην διαδικασία κατά την οποία η Samanta Tina επέλεξε τους μουσικούς που της έδωσαν το όραμα για το πως μπορεί να κερδίσει τον διαγωνισμό της Eurovision
  2. Επεισόδιο 2ο: Παρασκήνια από το σχεδιασμό του ρούχου που έχει η ίδια επιλέξει
  3. Επεισόδιο 3ο: Ειδικοί και πρώην συμμετέχοντες του διαγωνισμού, εκφράζουν τις σκέψεις τους για το τι είναι αυτό που κάνει έναν καλλιτέχνη, νικητή της Eurovision
  4. Επεισόδιο 4ο: Στο τέταρτο επεισόδιο θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σκηνική παρουσία και την χορογραφία που έχει επιλεχθεί
  5. Επεισόδιο 5ο: Το τελευταίο επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο στην δημιουργία του μουσικού video clip του “Moon is rising

H πρεμιέρα του “How to win at Eurovision? Samantas Tina’s road to Rotterdam” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος και το ντοκιμαντέρ θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή διαδικτυακά στην πλατφόρμα του LTV1.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Λετονίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κατάλαβα… Παραπάνω από τις μισές συμμετοχες θα ανακοινωθούν το τελευταίο 10ημερο πριν λήξη η κατάθεση άρα μπορεί να ακούμε και 2-3 συμμετοχες την ημέρα με αποτέλεσμα οι μισές να χαθούν στο πλήθος….
    Μήπως να γίνει μια έκκληση στην ΕΡΤ αφού έχει βρεθεί και ηχογραφηθεί το last dance να επισπεύσουν λίγο τις διαδικασίες για το βίντεο κλιπ ώστε να ανακοινωθεί η συμμετοχή μας τέλη Φλεβάρη,ή το πολύ τις πρώτες 2-3 μέρες του Μαρτίου, ώστε να μην χαθεί (ενδεχομένως) στο πλήθος….
    Κούρασε αυτή η τακτική των περισσότερων χωρών”ανακοινώνω τελευταία στιγμή ώστε να κορυφωθεί το ενδιαφέρον για να εντυπωσιάσω”. Ταπεινή μου γνώμη πάντα.

    Απάντηση
  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Έχει βάση αυτό που λες, γιατι οι περισσοτερες χωρες περιμενουν να παρουσιασουν τη συμμετοχη τους προς το τελος, με αποτελεσμα πολλα καλα τραγουδια να χανονται. Ενω τωρα που ανακοινωνεται μια συμμετοχη και μεσολαβει μεγαλο διαστημα ως την επομενη, οι youtubers ασχολουνται εκτεταμενα με το καθε τραγουδι, ελλειψει αλλων. Και reactions και reviews και τα παντα. Δυστυχως αν το τραγουδι μας παρουσιαστει σε εβδομαδα που θα βγουν και ακομα 5-6, ισως χασει τη δυναμικη του, αν εβγαινε τωρα που ειναι νεκρη περιοδος, αναποφευκτα ολοι οι φανς θα ασχολουνταν. Δεν εχω κανει ερευνα να δω κατα ποσο ευνοουνται οι συμμετοχες που βγαινουν πρωτες σε σχεση με αυτες που ανακοινωνονται στο τελος της περιοδου, αν εχουν υποψη τους στοιχεια οι διαχειριστες ευχαριστως να μας πληροφορησουν..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *