Λευκορωσία: Με την ZENA στην Eurovision 2021; | Ανακοινώσεις την 1η Μαρτίου!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον τοπικό τύπο, αλλά και στα social media, η επιλογή της δημόσιας τηλεόρασης της Λευκορωσίας για την Eurovision 2021 είναι η ZENA, η 18χρονη ερμηνεύτρια που εκπροσώπησε την χώρα της και στον διαγωνισμό του Τελ Αβίβ πριν δύο χρόνια.

Στις 31 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στην Λευκορωσία για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μετά την απόφαση της δημόσιας τηλεόρασης να μην επανεπιβεβαιώσει τους VAL ως εκπροσώπους της χώρας στον διαγωνισμό, μετά και την ξεκάθαρη αντικυβερνητική τους στάση, δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξ αρχής ανέμεναν ότι ο εκπρόσωπος της Λευκορωσίας στo Ρότερνταμ θα είναι κάποιος ένθερμος υποστηρικτής του καθεστώτος Λουκασένκο.

Όπως μεταδίδουν σήμερα πολλά μέσα ενημέρωσης της χώρας, η εκπρόσωπος της Λευκορωσίας στην Eurovision 2021 θα είναι η ΖΕΝΑ, που εκπροσώπησε την χώρα της στον διαγωνισμό πριν δύο χρόνια με το τραγούδι Like It, καταλαμβάνοντας τότε την 24η θέση στον τελικό.

Αυτή την φορά όπως όλα δείχνουν θα ερμηνεύσει κάτωθι τραγούδι, στην αγγλική του βέβαια εκδοχή:

Όπως και να έχει οι όποιες επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στην 1η Μαρτίου, οπότε και θα γνωρίζουμε την τελική απόφαση της Λευκορωσίας για την Eurovision 2021.

Η Λευκορωσία κληρώθηκε να διαγωνισθεί στο πρώτο μισό, του πρώτου ημιτελικού, στις 18 Μάϊου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Λευκορωσίας στην Eurovision 2021!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν ισχύει, που πολύ πιθανόν αφού εχει δηλώσει ανοικτά την υποστήριξη της προς την τωρινή κυβέρνηση της χώρας αν δε κάνω λάθος, τότε η ZENA δύσκολα θα προκριθεί φέτος, προσωπικά μέχρι και η συμμετοχή της το ’19 μου φαινόταν πιο πιασαρικη από αυτό. Για να δούμε…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *