Λευκορωσία: 50 συμμετοχές κατατέθηκαν για την Eurovision 2021!

Την 1η Ιανουαρίου η δημόσια τηλεόραση της Λευκορωσίας, BTRC, ξεκίνησε την υποβολή συμμετοχών για την Eurovision 2021. Η προθεσμία κατάθεσης των τραγουδιών ολοκληρώθηκε σήμερα.

Η εταιρεία μέσων ενημέρωσης, του BTRC, η οποία παραδοσιακά ενεργεί ως διοργανωτής του εγχειρήματος αυτού, ανακοίνωσε ότι έλαβε 50 τραγούδια για την επιλογή του εκπροσώπου και του τραγουδιού για την Eurovision 2021.

Τώρα όλες οι αιτήσεις θα ελεγχθούν για να παρατηρηθεί αν συμμορφώνονται με τους κανόνες της Eurovision και τις διατάξεις της εθνικής επιλογής. Όλοι οι καλλιτέχνες θα πρέπει να έχουν στείλει ένα βίντεο όπου τραγουδούν το κομμάτι τους ζωντανά, ενώ ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί να υποβάλει μόνο ένα τραγούδι για την εθνική επιλογή.

Άγνωστο είναι αν η τελική επιλογή του εκπροσώπου και του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί με εσωτερική επιλογή ή μέσω εθνικού τελικού, όπως συνήθως πράττει η δημόσια τηλεόραση της χώρας. O τρόπος για την επιλογή του καλλιτέχνη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ιδίως από την επιδημιολογική κατάσταση στον κόσμο.

Οι VAL που ήταν οι περσινοί εκπρόσωποι, μετά την συμμετοχή τους στις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης  ήταν σίγουρο ότι δεν θα επιλέγονταν εύκολα από την δημόσια τηλεόραση της χώρας. Στις 25 Σεπτεμβρίου η BTRC ανακοίνωσε ότι οι VAL δεν θα εκπροσωπήσουν την Λευκορωσία στην Eurovision 2021.

Για το 2020 οι VAL, θα διαγωνίζονταν με το τραγούδι Da Vidna:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λευκορωσίας στην Eurovision 2021!

Πηγή: BTRC

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *