Λιθουανία: Εταιρεία παραγωγής διαμορφώνει το Ice Hockey Hall στο Βίλνιους για τα live on tape video των αποστολών!

Σημαντική εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών διαμορφώνει το Ice Hockey Hall στο Βίλνιους ή αλλιώς Vilnius Ice Palace, προκειμένου να φιλοξενήσει τις αποστολές που θα επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν το live on tape video, σε μία εντυπωσιακή σκηνή εφάμιλλη με αυτή που θα δούμε στο Ahoy Arena στο Ρότερνταμ.

Ήδη ο αρχηγός αποστολής της Γερμανίας επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του στο ESC Kompakt, πως ο Jendrik Sigwart θα πραγματοποιήσει το live on tape video της συμμετοχής του στις αρχές Μαρτίου στην Λιθουανία. Η συμμετοχή της Γερμανίας θα ανακοινωθεί την προσεχή Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, αν και ήδη έχουμε ακούσει ένα μικρό απόσπασμα.

Όσο αφορά τώρα το live on tape της ελληνικής συμμετοχής, τίποτα ακόμα δεν έχει αποφασισθεί και πολλά θα εξαρτηθούν όπως έχουμε ήδη αναφέρει, από το σενάριο που θα ανακοινώσει η EBU στις αρχές Μαρτίου, για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Αν επιλεγεί το Β σενάριο, τότε η ελληνική αποστολή θα πραγματοποιήσει ένα live on tape video, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσει το 100% αυτού που θα βλέπαμε στο Ρότερνταμ. Από την στιγμή που οι καλλιτέχνες θα διαγωνισθούν κανονικά και ζωντανά στην σκηνή του Ahoy, όλο το βάρος της προετοιμασίας εύλογα θα πέσει εκεί.

Στην περίπτωση όμως που το σενάριο που επιλεγεί τελικά είναι το C ή το D, δηλαδή η διεξαγωγή της Eurovision 2021 μέσω αυτών των live on tape videos, τότε τόσο η ΕΡΤ, όσο και όλη η ελληνική αποστολή, θα στρέψουν την προσοχή στην παραγωγή του βίντεο αυτού, με στόχο την δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου προϊόντος, εφάμιλλου της παρουσίασης που θα πραγματοποιούσε η Stefania στο Ρότερνταμ.

Πάντως η εν λόγω εταιρεία παραγωγής στην Λιθουανία, έχει στείλει οικονομική προσφορά (η οποία καθόλου ευκαταφρόνητη δεν είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας) και στις 41 αποστολές του φετινού διαγωνισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: ESC Kompakt
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    Μία εξυπνη ιδέα, που θα μπορούσε καλλιστα να γινει και εδω αν υπηρχε προνοητικοτητα και οργανωση ειτε απο την ΕΡΤ ειτε απο ιδιωτες, εκμεταλλευομενοι τοσο τους καλους δεικτες που εχει η χωρα μας στην αντιμετωπιση της πανδημιας με κρουσματα σημαντικα λιγοτερα σε σχεση με ολων των αλλων ευρωπαικων κρατων αλλα και με ενα σωρο ολυμπιακες εγκαταστασεις που ειναι αδειες και αναμενουν να αξιοποιηθουν. Θα λειτουργουσε καλλιστα και ως διαφημιση για τη χωρα και ως μηνυμα οτι εμεις μπορουμε να φιλοξενησουμε και διοργανωση αν θελουμε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *