Λιθουανία: Οι The Roop σπάνε όλα τα ρεκόρ και ξεκινούν TikTok challenge!

Είναι αδιαμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί του εθνικού τελικού της Λιθουανίας για την Eurovision 2021, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο. Οι The Roop κατάφεραν να σπάσουν το δικό τους περσινό ρεκόρ, όταν το On Fire έγινε το τραγούδι με το μεγαλύτερο streaming σε μία εβδομάδα στην Λιθουανία. Το Discoteque όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της δισκογραφικής τους εταιρείας, είναι νο1 παντού. Στο spotify, στο iTunes, στις τάσεις του YouTube, αλλά και με τις περισσότερες μεταδόσεις οποιοδήποτε άλλου τραγουδιού στην χώρα. Λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του εθνικού τελικού οι The Roop καλούν τους υποστηρικτές τους σε ένα TikTok challenge, στην χαρακτηριστική κίνηση που βλέπουμε στο βιντεοκλίπ του Discoteque.

@theroopband##theroopchallenge ##fingerdance ##theroopfingers ##theroop ##discoteque ##discotequefingers ##challenge ##eurovision ##eurovizija ##eurovision2021 ##esc2021

♬ Discoteque – THE ROOP

Οι The Roop που και πέρσι ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την νίκη στον διαγωνισμό δεν διέψευσαν τις προσδοκίες των fans και αυτή την χρονιά. Αυτή την στιγμή είναι στην πρώτη θέση των στοιχημάτων, μεγαλώνοντας μάλιστα την απόσταση από τους διώκτες της, ενώ και το βιντεοκλίπ του Discoteque έχει περισσότερα από 2.300.000 προβολές, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες!

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου οι The Roop θα επιχειρήσουν να κερδίσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Pobandom is Naujo και να εκπροσωπήσουν εκ νέου την Λιθουανία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Λιθουανία στην Eurovision 2021!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    σοβαρή υποψηφιότητας για νίκη φέτος η Λιθουανία, δύσκολα θα χάσουν στην εθνική επιλογή αφού δεν υπάρχει κάτι πιο δυνατό, για την ακρίβεια τα υπόλοιπα είναι επιεικώς αξιοπρεπή μη πω αδιάφορα και φανώ κακός… Βίλνιους 2022? γιατί όχι..?
    ΥΓ: δε ξέρω για εσάς αλλά πήγα να στραμπουλίξω τα δάχτυλα μου σε μια προσπάθεια να καταφέρω το τσάλεντζ!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *