Μολδαβία: Ακούσαμε το τραγούδι της Natalia Gordienko και σας το παρουσιάζουμε! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η Natalia Gordienko και η Dream Team που υπογράφουν την φετινή συμμετοχή της Μολδαβίας στον διαγωνισμό, είναι κυριολεκτικά σχεδόν έτοιμοι για την Eurovision 2021. Το τραγούδι βρίσκεται στην τελική του μορφή, ήδη έχει γυριστεί το βιντεοκλίπ, ενώ και οι πρόβες για την σκηνική εμφάνιση έχουν ξεκινήσει. Εμείς είχαμε την χαρά να ακούσουμε την τελική εκδοχή του τραγουδιού και σας παρουσιάζουμε τις εντυπώσεις μας!

Αρχικά όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, είναι ένα τραγούδι που δεν έχει καμία σχέση με το Prison, την περσινή συμμετοχή δηλαδή της Natalia Gordienko στον διαγωνισμό. Είναι αρκετά σέξι και πολύ ιδιαίτερο. Είναι πιστό στην pop μουσική σκηνή που κάνει θραύση αυτήν την στιγμή στην Ανατολική Ευρώπη. Χαρακτηριστικά τραγούδια του είδους, είναι πολλές τελευταίες κυκλοφορίες της Svetlana Loboda, του Max Barkish, της Zivret , του Dima Bilan κ.α.

Είναι ένας ήχος σαν και αυτόν που προσπάθησε για πρώτη φορά να φέρει στον διαγωνισμό της Eurovision η Maruv το 2019 με το Siren Song. Η διαφορά μεταξύ τους έγκειται στο ότι το τραγούδι της Gordienko είναι πιο μελωδικό, ενώ η ενορχήστρωση του είναι περισσότερο με δυτικά στοιχεία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordienko Natalia (@natalitsa)

Ήδη διαβάσατε για τις δηλώσεις τόσο της Natalia και του Kirkorov, αλλά και άλλων, που προβλέπουν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα στην Eurovision 2021. Κατά την άποψη μας οι πιθανότητες για το τοπ 5 είναι πολλές, καθώς είναι σίγουρο ότι θα τα πάει εξαιρετικά καλά στο televoting της ανατολικής Ευρώπης αλλά και σε χώρες της δυτικής Ευρώπης, όπου κατοικούν σημαντικοί πληθυσμοί των πρώην σοβιετικών κρατών, καθώς είναι ένας ήχος πολύ οικείος σε αυτούς.

Ο τίτλος του τραγουδιού δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η Natalia Gordienko μας υποσχέθηκε μια γλυκιά έκπληξη. Την μουσική υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Philipp Kirkorov, τους στίχους η Sharon Vaughn, την σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ υπεύθυνη φωνητικής διδασκαλίας η Βικτώρια Χαλκίτη. Project manager του εγχειρήματος είναι ο Ηλίας Κοκοτός.

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τις 8 Μαρτίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μολδαβίας στην Eurovision 2021!

19 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Αλέξανδρος
    Αλέξανδρος says:

    Νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε. Για τοπ-5 κλπ δεν ξέρω και νομιζω ότι όλα είναι εικασίες μέχρι στιγμής, ακόμα και για τραγούδια που έχουμε ακούσει (από τους εθνικούς τελικούς) Ας έχουμε ολόκληρη την line – up των τραγουδιών γιατί τίποτα ποτέ δεν είναι σίγουρο. Όπως και να’χει μπράβο για την δουλειά σας.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Υποθετικά όλες οι χώρες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για 10αδα ή 5αδα και σχεδόν τις ίδιες (οικονομικός παράγοντας και υποδομές που επηρεάζει) για νίκη, αλλά ας περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθεί η δυναμική των τραγουδιών της φετινής χρονιάς. Τυχεροί όσοι έχετε ακούσει τη συμμετοχή της Μολδαβίας και της Ελλάδας, και μπορείτε να τις συγκρίνετε μεταξύ των αλλων 3 που έχουν ήδη ανακοινωθεί, εμείς κάνουμε εκτιμήσεις και εικασίες μεταξύ μόνο των συμμετοχων της Αλβανίας, Ισραήλ και Γαλλίας, αλλά ναι θεωρώ πως ως τότε που θα ανακοινωθούν και οι 41 συμμετοχες για φέτος, όλοι μπορούμε να εκφράσουμε τις υποθέσεις μας και τις εικασίες μας.

    Απάντηση
    • Apostolos Bogiannos
      Apostolos Bogiannos says:

      Θεωρώ πως Ελλάδα και Μολδαβία για μένα είναι καλύτερες από Γαλλία, Αλβανία, Ισραήλ και ας πω και Ουκρανία που θα βγει αύριο!

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Από Αλβανία και Ισραήλ ενδεχομένως(ειδικά η αλβανική συμμετοχη είναι στα 15 χρόνια πίσω με τη κακή έννοια)αλλά και από Γαλλία;;
        Οκ είναι η άποψη σας, ας τα ακούσουμε και εμείς να διαμορφώσουμε όλοι την άποψη μας, αλλά και πάλι μέχρι να ανακοινωθούν όλες οι συμμετοχές, και οι 41, όλα υποθέσεις και προσωπικές εκτιμήσεις-εικασιες είναι. Έχει δείξει ουκ ολίγες φορές πόσο απρόβλεπτη είναι η Eurovision. Για 10αδες, 5αδες κλπ μπορούμε να μιλάμε, όταν πλησιάζει ο διαγωνισμός που θα έχουμε και τις πρόβες κλπ και αυτό πάντα με επίφύλαξη, αφού όπως προείπα ο διαγωνισμός είναι ανατρεπτικός σχεδόν κάθε χρόνο. Για την ώρα ένα σχόλιο “μου αρέσει” “είναι ένα καλό κομμάτι” είναι αρκετό. Αλλά γνώμες είναι αυτές φυσικά, όλες αποδέκτες

        Απάντηση
          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Η γνώμη σταματάει στο θυμίζει maruv και έχει σύγχρονη ενορχήστρωση πιο δυτική. Το ότι θα βρεθεί στη 5αδα είναι υποθεση.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Δεν εχω σκοπο να κανω ξανα την ιδια συζητηση. Οταν ακους ενα τραγούδι μπορει αν εχεις γνώμη αν θα παει καλά ή όχι..αν εχει πιθανοτητες να βρεθει στο τοπ5, στο τοπ10, να αποκλειστει κλπ Αυτο ακριβως γράφουμε στο αρθρο μας. Τωρα αν εσυ θελεις να λες τα δικά σου, με γεια σου με χαρά σου.

          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Ούτε εγώ, απλώς ούτε εσείς δεν έχετε”γνώσεις” για τις υπόλοιπες συμμετοχες, αν αυτά περί 5αδας τα λέγατε τον Απρίλη ή το Μάη θα είχαν άλλη υπόσταση. Αυτό είναι όλο, λογικό να εκφέρεται άποψη αλλά να επιμένετε σχεδόν έμμονικα σε κάθε άρθρο για την Μολδαβία ότι θα μπει 5αδα, είναι κάπως υπερβολικό. Αυτό είναι όλο, όταν βγουν όλες οι συμμετοχές μπορούμε όλοι να κάνουμε τις προβλέψεις μας τώρα με 3 άντε 5 συμμετοχες που γνωρίζετε εσείς (+ ελληνική μολδαβικη) κάθε σχόλιο περί 5αδας είναι υποθετικό. Άλλο γνώμη-αποψη άλλο υπόθεση-εικασια. That’s all.

          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Μπορώ να καταλάβω τι εννοειτε,λογικά θα διχάσει η Γαλλία, προσωπικά μου αρέσει η Γαλλία αλλά συνήθως τέτοιες συμμετοχες δυσκολεύονται στο κοινό ενώ έχουν καλύτερη αποδοχή στις επιτροπές.

  3. Batman
    Batman says:

    Οκ. Kάπου εδώ να πούμε ότι αρχίσατε και κουράζετε. Η διαφορά σας από τα άλλα εγχώρια sites, ήταν ότι είχατε μια πιο αντικειμενική προσέγγιση των γεγονότων. Από την στιγμή όμως που σας χρησιμοποιεί η Dream Team, και αντίστοιχα εσείς για clickbait, σταματάει να είναι αντικειμενική η άποψη σας. Aς δούμε πρώτα τι τραγούδια θα βγάλουν και θα παρουσιάσουν τον Μάιο η 1)Ρωσία, 2) Ισλανδία, 3)Ρουμανία, 4) Βουλγαρία, και θα δούμε τότε αν η Μολδαβία χωράει στο τοπ5 του βαθμολογικού πίνακα. Μέχρι τότε κρατήστε τις απόψεις εντυπωσιασμών για τους αφελείς.

    Απάντηση
  4. King
    King says:

    Hi Apostolos.

    Could you please answer the few Qs below (and not just touch on one thanks).

    Just how good is the Moldovian song – can you give us more specific feedback on the song and its chances, thanks.

    I agree you have to watch not to become too ‘generally positive’ but cutting no teeth (and therefore not objective/critical at all).

    You think Top 5 chances are high but only seem to see the appeal of the song to Eastern European audiences – but without major appeal to Western Europe a song ain’t winning ESC 2021.

    It doesn’t sound like a pop banger that could take the top prize then, would you agree with that?

    Which song do you feel will finish higher Moldova or Greece?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *