Νορβηγία: Απόψε ο τέταρτος ημιτελικός του Melodi Grand Prix 2021!

Συνεχίζεται απόψε η διαδικασία ανάδειξης της νορβηγικής συμμετοχής για τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision. Το Melodi Grand Prix 2021 αποτελείται από μια σειρά από έξι shows προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος εκπρόσωπος για τη σκανδιναβική χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, 4 ημιτελικοί, μία διαδικασία δεύτερης ευκαιρίας και ο μεγάλος τελικός της 20ης Φεβρουαρίου απαρτίζουν το “παζλ” του φετινού νορβηγικού τελικού. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη Νορβηγία τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Η διαδικασία του Melodi Grand Prix 2021

Σε κάθε ημιτελικό διαγωνίζονται τέσσερα τραγούδια και ο τελικός νικητής θα προκρίνεται στον τελικό. Μαζί όμως με τα πέντε τραγούδια που θα προκύψουν από τους ημιτελικούς, στον τελικό στις 20/2 θα συμμετάσχουν επιπλέον έξι τραγούδια.

Αυτά τα έξι τραγούδια έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή που αξιολόγησε όλες τις συμμετοχές που υποβλήθηκαν και έχουν προκριθεί αυτόματα στον μεγάλο τελικό. Ο 12ος και τελευταίος finalist θα προκύψει από μια διαδικτυακή ψηφοφορία ανάμεσα στα 15 τραγούδια που κόπηκαν κατά την διάρκεια των ημιτελικών.

Απόψε ο Τρίτος Ημιτελικός

Ο τέταρτος ημιτελικός πραγματοποιείται απόψε και περιλαμβάνει τους παρακάτω τέσσερις υποψηφίους:

Landeveiens Helter – “Alt det der” (δημιουργοί: Lars-Erik Blokkhus, Petter Bjørklund Kristiansen og Thor-Erik Claussen)

KiiM – My Lonely Voice(δημιουργοί: Kim Rune Hagen, Espen Andreas Fjeld, Vebjørn Jernberg og Niklas Rosström)

Royane – “Circus(δημιουργοί: Royane Harkati (Royane) produsert av Junior Paris, mikset av Simen Handeland)

Marianne Pentha & Mikkel Gaup – “Pages (δημιουργοί: Vanessa Liftig, Robin Lynch, Marianne Pentha og Mikkel Gaup)

Οι τέσσερις αυτοί υποψήφιοι θα μονομαχήσουν για το τέταρτο εισιτήριο του τελικού του Melodi Grand Prix 2021.

Ο νικητής θα προκύψει αποκλειστικά από τη ψηφοφορία του κοινού. Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια θα χωριστούν σε δύο duels από τα οποία το νικητήριο θα περνάει στο golden duel. Τα ζευγάρια θα χωριστούν στη τύχη από τους παρουσιαστές.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Kåre Magnus BerghIngrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Απόψε θα ακούσουμε για πρώτη φορά Live και το τραγούδι του Atle Pettersen – “World on Fire”, που βρίσκεται απευθείας στον Τελικό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τέταρτο ημιτελικό του MGP 2021 στις 20:50 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την νορβηγική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

1 reply
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    Ο τελικος θα ειναι ξεκαθαρα Keino vs Raylee, με τους πρωτους να κερδιζουν εκτος απροοπτου. Εκτος και αν η Raylee τραγουδησει εξαιρετικα και πεισει και τους πλεον δυσπιστους. Απο κει και περα, δινω μια μικρη πιθανοτητα να κανει την ανατροπη ο TIX την τελευταια στιγμη, ειδικα αν ψηφισει η πιτσιρικαρια σωρηδον (πράγμα που απευχομαι).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *