Νορβηγία: Το live-on-tape θα γυριστεί τη Δευτέρα!

Ο εκπρόσωπος της Νορβηγίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021 θα πρέπει να ετοιμάσει το live-on-tape τη Δευτέρα. Αυτό επιβεβαίωσαν οι KEiiNO σε συνέντευξή τους. Στην ερώτηση πώς θα γιόρταζαν μια πιθανή νίκη τους στο MGP 2021 ο Tom απάντησε ότι δεν θα υπήρχε χρόνος για πανηγυρισμούς, γιατί ο νικητής θα πρέπει να ετοιμάσει το live-on-tape performance του τη Δευτέρα.

Θυμίζουμε ότι ζητήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να ηχογραφήσουν μια ζωντανή παράσταση της συμμετοχής τους στη χώρα τους. Αυτή η ηχογράφηση θα παραδοθεί πριν από τον διαγωνισμό και θα πραγματοποιηθεί σε ένα στούντιο. Η ηχογράφηση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (όπως θα ήταν στον Διαγωνισμό) χωρίς να κάνει αλλαγές στα φωνητικά ή σε οποιοδήποτε μέρος της ίδιας της παράστασης μετά την ηχογράφηση.

Θα υπάρχει ελευθερία στις αποστολές, να παρουσιάσουν όπως αυτές θεωρούν καλύτερα τις συμμετοχές τους, θα έχουν δοθεί όμως οδηγίες οι οποίες θα διασφαλίζουν τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα του διαγωνισμού.

Οι 12 φιναλίστ στο MGP 2021 θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Νορβηγίας το προσεχές Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.

4 ΣΧΟΛΙΑ
    • Βαγγέλης
      Βαγγέλης says:

      Προφανώς. Αν και αυτό που γράφει το άρθρο ότι πρέπει να το γυρίσουν μία κι έξω δεν νομίζω να ισχύει. Αυτό που ξέρω είναι ότι μπορούν να το γυρίσουν τρεις φορές και να επιλέξουν την καλύτερη.

      Απάντηση
  1. gogos
    gogos says:

    Ή κάνουν βιαστική κίνηση οι Νορβηγοί ή κάτι ξέρουν παραπάνω και θέλουν να προλάβουν… κάτι.
    Για την ώρα μου φαίνεται λάθος κίνηση να “δεσμευτούν” 2μιση μήνες περίπου πριν τον διαγωνισμό χωρίς να μπορούν καμία αλλαγή, στην περίπτωση που πάμε στο plan D.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *