Νορβηγία: O Tix θα ερμηνεύσει το “Ut Av Mørket” στα αγγλικά στο τελικό του MGP!

Σήμερα o ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Νορβηγίας NRK σε μια συνέντευξη που έγινε για τα φαβορί και τις στοιχηματικές αποδόσεις, ο Tix αποκάλυψε ότι θα ερμηνεύσει το τραγούδι του στα αγγλικά στο τελικό του MGP.

Είναι πολύ υπέροχο να γνωρίζω ότι οι άνθρωποι έχουν τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα και με ενθουσιάζει, παρά το γεγονός ότι το τραγούδι μου μέχρι στιγμής έχει ερμηνευτεί μόνο στα Νορβηγικά. Ευχαριστώ πολύ!

Θα ερμηνεύσω την αγγλική έκδοση του τραγουδιού στον τελικό στις 20 Φεβρουαρίου.

Αφού τώρα έχουν κυκλοφορήσει όλα τα τραγούδια του MGP και οι εταιρείες στοιχημάτων προβλέπουν ήδη ποιος έχει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να εκπροσωπήσει τη Νορβηγία στον διεθνή τελικό. Παρόλα αυτά οι εταιρείες στοιχημάτων είναι παράνομες στη Νορβηγία αλλά υπάρχει πάντα μεγάλη έμφαση στο ποιοι είναι οι αγαπημένοι των στοιχημάτων για να κερδίσουν το Melodi Grand Prix 2021.

Η Alexandra Rotan των Keiino δήλωσε τα εξής:

Είναι υπέροχο που υπάρχουν πάρα πολλοί που τους αρέσει το τραγούδι. Αλλά ο τελικός είναι τόσο δυνατός, με αρκετές εξαιρετικά καλές ερμηνείες. Το κοινό θα αποφασίσει στο τέλος.

Ο Morten Thomassen, ο αρχηγός του νορβηγικού συλλόγου MGP, δήλωσε ότι οι στοιχηματικές εταιρίες με τις λίστες αποδόσεων αντικατοπτρίζουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι το πιθανό σενάριο.

Πιθανότατα είναι μεταξύ Tix και Keiino. Ο Tix έχει πιάσει τη νεολαία, ενώ ο Keiino απευθύνεται λίγο περισσότερο στους ενήλικες. Τζόκερ πιστεύω ότι θα είναι ο Rein Alexander.  Στη συνέχεια, θα δούμε ποιος παρακολουθεί και τι θα ψηφίσει ο κόσμος.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *