Ρουμανία: Η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει το τραγούδι της Roxen για την Eurovision 2021!

Σήμερα πρώτη του μηνά, η δημοσιά τηλεόραση της Ρουμανίας TVR και η Roxen ξεκινάνε την διαδικασία επιλογής τραγουδιού τους για την Eurovision 2021.

Η Roxen, ο καλλιτέχνης που επιλέχθηκε από πέρυσι για να εκπροσωπήσει τη Ρουμανία στην 65η έκδοση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, θα πάει στο Ρότερνταμ με ένα νέο τραγούδι.  Η έκδοση του 2021, φέρνει μια νέα πρεμιέρα στην ιστορία της συμμετοχής της χώρας στον διαγωνισμό, αφού η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει, μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, το τραγούδι που θα συμμετέχει η  Roxen στη σκηνή του Ρότερνταμ.

Η Roxen δήλωσε τα εξής:

Πιστεύω πραγματικά ότι το σύνθημα Eurovision ταιριάζει απόλυτα με ολόκληρο το σλόγκαν (#κάτι άλλο). Είχα μια εντελώς άτυπη χρονιά, πολλές προκλήσεις και έναν διαγωνισμό που διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια. Αλλά στο τέλος, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε υγιείς και να βλέπουμε ο ένας τον άλλον καλά. Ανυπομονώ επίσης να ανακαλύψω ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει τη Ρουμανία αυτό το έτος στην Eurovision. Ό,τι κι αν είναι, ελπίζω να σας αρέσει και να το απολαύσετε. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το ταξίδι πίσω στο Ρότερνταμ και να επαναφορτίσω, μαζί με την καλύτερη ενέργεια.

Το στάδιο επιλογής του τραγουδιού της Ρουμανίας στην Eurovision ξεκινάει σήμερα όπως αναφέραμε και πιο πάνω, όπου η  Roxen θα ηχογραφήσει, την επόμενη περίοδο, πολλά τραγούδια. Οι εκδόσεις DEMO θα σταλούν στην κριτική επιτροπή, η οποία θα επιλέξει το τραγούδι που κερδίζει.

Η απόφαση των διοργανωτών να μην κάνουν νέα παράσταση είναι λογική, λόγω του covid 19, αλλά και τους κανόνες της φυσικής απόστασης, που επιβάλλονται από την πανδημία.

Δείτε της δηλώσεις της  Liana Stanciu (Head of Delegation):

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πιθανότατα θα είναι το πρώτο μουσικό γεγονός στον πλανήτη, μετά από ένα χρόνο κατά τον οποίο η μουσική βιομηχανία υπέφερε και η ζωντανή μουσική στη σκηνή έμεινε σιωπηλή. Μουσικοί από 41 χώρες θα είναι πιο ενωμένοι από ποτέ στο Ρότερνταμ και πιο πρόθυμοι από ποτέ να δείξουν τι μπορεί να έχει μια θαυματουργή και θεραπευτική δύναμη.

Απολαύστε το Alcohol You, το τραγούδι με το οποίο θα συμμετείχε η Roxen στην Eurovision 2020!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Ρουμανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Πηγή: Eurovoix, TVR

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *