Σερβία: Με τραγούδι του Darko Dimitrov οι Hurricane στην Eurovision 2021!

Στις 17 Δεκεμβρίου, μέσω του Eurovision.tv η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας ανακοίνωσε ότι οι Hurricane, το δημοφιλές γυναικείο συγκρότημα, που θα εκπροσωπούσε την χώρα και στον περσινό ακυρωθέντα διαγωνισμό, θα έχει μία ακόμη ευκαιρία προκειμένου να εντυπωσιάσουν την Ευρώπη και την Αυστραλία, αφού θα είναι και πάλι οι εκπρόσωποι της Σερβίας στην Eurovision.

Τις προηγούμενες μέρες τοπικά μίντια της χώρας, ανέφεραν ότι το τραγούδι των Hurricane επιλέχθηκε εσωτερικά και θα πραγματοποιηθεί εθνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού της, όπως είναι τα αρχικά τους σχέδια.

Χθες, η Ivana Nikolic, μέλος του συγκροτήματος Hurricane, δημοσίευσε στη ροή των ιστοριών της στο Instagram, ένα βίντεο όπου το συγκρότημα βρίσκονται στο στούντιο με τον διάσημο μουσικό παραγωγό Darko Dimitrov, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλές πετυχημένες συμμετοχές στην Eurovision. Μαζί τους ήταν και ο περσινός συνθέτης του Hasta La Vista, Nemanja Antonić. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@hurricane_legion)

Όλα δείχνουν ότι αυτοί οι δύο θα είναι οι δημιουργοί της σέρβικης συμμετοχής, για την Eurovision 2021.

Ο Darko Dimitrov, έχει συνθέσει πετυχημένες συμμετοχές όπως το “Proud”, της Tamara Todevska, που το 2019 έφερε τη Βόρεια Μακεδονία στην πρώτη θέση των κριτικών επιτροπών. Ακόμα, τη συμμετοχή της Αλβανίας το 2015 και το 2020, της Σερβίας το 2018 και το 2019 και πάλι της Βόρειας Μακεδονίας τις χρονιές, 2006, 2013, 2014, 2018, 2020.

Ας θυμηθούμε το Hasta La Vista το τραγούδι με το οποίο οι Hurricane, θα εκπροσωπούσαν την Σερβία στον περσινό διαγωνισμό:

https://www.youtube.com/watch?v=7fqZevYLUMs

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη σέρβικη συμμετοχή στον διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *