Σουηδία: Δείτε αποσπάσματα από τις πρόβες του Τρίτου Ημιτελικού!

Σήμερα ακούσαμε για πρώτη φορά αποσπάσματα των 7 τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στον τρίτο ημιτελικό του Melodifestivalen αυτό το Σάββατο.

Πριν λίγη ώρα όμως, η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT, δημοσίευσε και 30 δευτερόλεπτα από τις πρόβες των υποψηφίων, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω (στους τίτλους των τραγουδιών υπάρχουν τα link με τις πρόβες):

  1. Charlotte Perrelli – “Still Young”
  2. Emil Assergård – “Om allting skiter sig”
  3. Klara Hammarström – “Beat of Broken Hearts”
  4. Mustasch – “Contagious”
  5. Elisa – “Den du är”
  6. Alvaro Estrella – “Baila Baila”
  7. Tusse – “Voices”

Ο τρίτος ημιτελικός του Melodifestivalen θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στην Annexet Arena της Στοκχόλμης, με παρουσιαστή τον

Ποια δύο τραγούδια πιστεύετε θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για τον τελικό της 13ης Μαρτίου; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την σουηδική συμμετοχή στον διαγωνισμό!

Πηγή/Φωτό: SVT

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    H Charlotte Perrelli σε ενα τραγουδι πιο generic πεθαινεις, να κλαψουριζει χαμογελαστη αναπολωντας μεσα στα μποτοξ τη για παντα χαμενη νιοτη της. Χορογραφια Hero 2008 νουμερο 2. Αν ολη η αισθητικη του ολου θεματος δεν ηταν θλιβερα κλισε, θα ηταν τουλαχιστον αστεια. Καλα κρασια….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *