Σουηδία: Η πρώτη πρόβα του Τέταρτου Ημιτελικού του Melodifestivalen!

Ξεκίνησε η πρώτη γενική πρόβα του τέταρτου ημιτελικού του Melodfestivalen 2021. Εμείς το παρακολουθούμε ζωντανά στο virtual press center που έχει ετοιμάσει η σουηδική δημόσια τηλεόραση και θα σας μεταφέρουμε όλα όσα θα δείτε το Σάββατο. Δεν έχετε παρά να ανανεώνεται το άρθρο κάθε τόσο, για να διαβάζετε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο όσα συμβαίνουν κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας.

1. Tess Merkel“Good Life”

Πρώτη στη σκηνή η πρώην τραγουδίστρια των Alcazar. Φοράει ένα κόκκινο παντελόνι και ένα ροζ μπλουζάκι. Αρχικά, είναι μόνη στη σκηνή. Σκοτεινό τοπίο. Ροζ και κόκκινο φώτα. Στη συνέχεια πλαισιώνεται από 4 χορεύτριες που είναι ντυμένες στα κίτρινα. Το τραγούδι της θυμίζει τραγούδια των Alcazar και της KylieMinoque. Έντονη χορογραφία. Φωνητικά είναι ικανοποιητική.

2. Lovad“Allting är precis likadant”

Είναι μόνη στη σκηνή. Φοράει ένα φόρεμα σε απόχρωση του χρυσού. Το μικρόφωνη της είναι τυλιγμένο με λουλούδια. Σκοτεινό τοπίο και χρυσά φώτα. Έχουμε και πολλούς καπνούς κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της. Σε πολλά στιγμιότυπα βλέπουμε και έναν χορευτή, να χορεύει σύγχρονο, μοιάζει με εφέ το οποίο έχει ήδη γυριστεί από πριν. Φωνητικά είναι λίγο υποτονική.

3. Efraim Leo “Best of Me”

Ο Efraim είναι αρχικά μόνος της σκηνή ενώ στη συνέχεια συνοδεύεται από δύο χορευτές είναι όλοι τους ντυμένοι στα ασπρόμαυρα. Ασπρόμαυρο είναι και όλο το σκηνικό όπως και οι φωτισμοί. Πολλά κοντινά πλάνα στον τραγουδιστή. Φαίνεται λίγο άπειρος στη σκηνή ο Efraim.

4. The MamasIn The Middle

Οι The Mamas εμφανίζονται στη μέση όπως λέει και το τραγούδι τους. Στην αρχή τις βλέπουμε ντυμένες στα μαύρα όπως πέρσι αλλά αργότερα βλέπουμε ότι πρόκειται για κάποιο εφέ, καθώς στη συνέχεια εμφανίζονται ντυμένες στα χρυσά από πάνω μέχρι κάτω σαν βασίλισσες της ντίσκο. Στη σκηνή επικρατούν μαύροι, μπλε και χρυσοί φωτισμοί. Έχουν απίστευτη ενέργεια και είναι πολύ καλές φωνητικά.

5. Sannex “All Inclusive”

Οι Sannex μας τραγουδούν ένα ρυθμικό τραγούδι στα σουηδικά. Είναι ντυμένοι στα λευκά. Το σκηνικό και τα φώτα είναι πολύχρωμα, ενώ στις οθόνες από πίσω τους βλέπουμε εικόνες από διάφορα τοπία. Είναι αρκετά ανεβαστικοί.

6. Clara Klingenström“Behöver inte dig idag”

Η Clara είναι μόνη στη σκηνή. Φοράει ένα κόκκινο φόρεμα και κρατάει την κιθάρα της. Το σκηνικό είναι σκοτεινό,ενώ επικρατούν ροζ και μοβ φώτα. Την Clara φωτίζει ένας προβολέας στα αριστερά της. Πολλές εναλλαγές στα πλάνα ενώ βγάζει αρκετό συναίσθημα κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της.

7. Eric Saade“Every Minute”

Ο Eric Saade είναι μόνος στη σκηνή και είναι ντυμένος στα λευκά. Το σκηνικό είναι σκοτεινό, με μόνο φως το δάπεδο που βρίσκεται επάνω ο τραγουδιστής. Υπάρχει εφέ που δείχνει τον Eric να περιστρέφεται πάνω στο δάπεδο. Έχουμε έντονες χορευτικές κινήσεις από τον ίδιο ενώ είναι καλός φωνητικά. Προς το τέλος, τον συνοδεύει ένας χορευτής και έχουμε παγωμένα πλάνα. Ολοκληρώνοντας, πέφτει η μαύρη κουρτίνα από γύρω του και αποκαλύπτεται η σκηνή.

Ποιος πιστεύετε ότι θα προκριθεί απευθείας στον τέταρτο ημιτελικό του Melodifestivalen; Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα που αφορούν τη Σουηδία στην Eurovision.

Πηγή Φωτογραφιών: SVT

6 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *