Σουηδία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό του Melodifestivalen 2021!

Το Melodifestivalen συνεχίζει το ταξίδι του απόψε με τον δεύτερο ημιτελικό. Εφτά διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν τα δύο απευθείας εισιτήρια για τον τελικό, αλλά και τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην δεύτερη ευκαιρία.

Τα στοιχήματα

Δεδομένη θεωρείται η πρόκριση για την Dotter, με αποδόσεις κάτω ακόμα και του 1,10! Για την δεύτερη θέση προηγείται ο Anton Ewald, ενώ μάχη θα γίνει για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην δεύτερη ευκαιρία μεταξύ των WAHL feat. SAMI, Patrik Jean και Frida Green.

Οι διαγωνιζόμενοι

  1. Anton Ewald – “New Religion”
  2. Julia Alfrida – “Rich”
  3. WAHL feat. SAMI – “90-talet”
  4. Frida Green – “The Silence”
  5. Eva Rydberg & Ewa Roos – “Rena rama ding dong”
  6. Patrik Jean – “Tears Run Dry”
  7. Dotter – “Little Tot”

Ο δεύτερος αυτός ημιτελικός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κάποιους παλιούς μας γνώριμους. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσία της Dotter ξεχωρίζει ενόψει του αποψινού σόου. Η 33χρονη ερμηνεύτρια επιστρέφει στο Melodifestivalen με σκοπό να πάρει “εκδίκηση” για την περσινή της 2η θέση, όταν και ηττήθηκε από τις The Mamas για μόλις έναν βαθμό. Με το “Little Tot” να θεωρείται – από τις στοιχηματικές εταιρείες –  ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, η έμπειρη τραγουδίστρια αναμένεται να έχει εύκολο έργο.

Επίσης, ο Anton Ewald, μετά από τρία χρόνια στις ΗΠΑ όπου έκανε καριέρα μοντέλου, επιστρέφει στα πάτριά του εδάφη και το Melodifestivalen. Αυτή θα είναι η τρίτη παρουσία του 27χρονου στη διαδικασία της σουηδικής εθνικής επιλογής για τη Eurovision, έχοντας ως καλύτερο πλασάρισμα την 4η θέση το 2013.

Ο πρώτος ημιτελικός του Melodifestivalen θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στην Annexet Arena της Στοκχόλμης, με παρουσιαστές τους Christer BjörkmanOscar Zia και Anis Don Demina.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον δεύτερο ημιτελικό του Melodifestivalen πατώντας ΕΔΩ .

Ποια δύο τραγούδια πιστεύετε θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για τον τελικό της 13ης Μαρτίου;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *