Σουηδία: Danny Saucedo και μάχη για την δεύτερη απευθείας πρόκριση δείχνουν τα στοιχήματα στον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen!

Σήμερα το βράδυ ανοίγει η πολυαναμενόμενη αυλαία του Melodifestivalen 2021. Έχουμε ήδη πάρει μια γεύση από τα τραγούδια και από τις πρόβες των εφτά καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν απόψε τα δύο εισιτήρια για τον απευθείας τελικό της 13ης Μαρτίου, αλλά και τις δύο θέσεις που οδηγούν στον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας. Τα στοιχήματα είναι ξεκάθαρα ως προς την πρόκριση του βετεράνου Danny Saucedo, αλλά και μια μάχη για τον έτερο διαγωνιζόμενο που θα πανηγυρίσει το βράδυ!

Τα στοιχήματα

Ο Danny αναμένεται να έχει ένα εύκολο βράδυ, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του πρώτου ημιτελικού, που θα δώσουν σκληρή μάχη, τόσο για την δεύτερη απευθείας πρόκριση, όσο και για τον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας.

Τα στοιχήματα αλλάζουν συνεχώς τις αποδόσεις, με αποτέλεσμα η κατάταξη συνεχώς να αλλάζει. Αυτή την στιγμή στην δεύτερη προνομιούχα θέση είναι οι Arvingarna, ήδη νικητές του Melodifestivalen το 1993. Στην τρίτη θέση έχουμε επίσης μία πρώην νικήτρια (2003), την Jessica Andersson η οποία κερδίζει έδαφος συνεχώς. Ακολουθούν πιο πίσω οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι.

Ο πρώτος ημιτελικός του Melodifestivalen θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στην Annexet Arena της Στοκχόλμης, με παρουσιαστές τους Christer Björkman και Lena Philipsson.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen πατώντας ΕΔΩ .

Ποια δύο τραγούδια πιστεύετε θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για τον τελικό της 13ης Μαρτίου;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *