Σουηδία: Eric και The Mamas για τον τελικό δείχνουν τα στοιχήματα για τον τέταρτο ημιτελικό του Melodifestivalen 2021!

Ο τελευταίος ημιτελικός του Melodifestivalen 2021 πραγματοποιείται απόψε. Τα τελευταία δύο απευθείας εισιτήρια για τον τελικό της σουηδικής επιλογής θα δοθούν και όλα δείχνουν ότι θα είναι ένας περίπατος για τον Eric Saade και τις The Mamas.

Τα στοιχήματα

Ο πιο ξεκάθαρος ημιτελικός σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, όσο αφορά την απευθείας πρόκριση. Με πολύ μεγάλη διαφορά τα στοιχήματα θέλουν τους Eric Saade και The Mamas να προκρίνονται εύκολα. Από εκεί και πέρα το χάος, αφού οι διαφορές μετά είναι και ευμετάβλητες και με μεγάλες αποδόσεις.

Οι διαγωνιζόμενοι

  1. Tess Merkel – “Good Life”
  2. Lovad – “Allting är precis likadant”
  3. Efraim Leo – “Best of Me”
  4. The Mamas – “In the Middle”
  5. Sannex – “All Inclusive”
  6. Clara Klingenström – “Behöver inte dig idag”
  7. Eric Saade – “Every Minute”

Ο τέταρτος αυτός ημιτελικός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κάποιους παλιούς μας γνώριμους. Πιο συγκεκριμένα, οEric Saade στα 30 του χρόνια επιστρέφει για μία ακόμα φορά στο Melodifestivalen, έχοντας ήδη μία νίκη με το Popular το 2011. Δημιουργοί και αυτού του τραγουδιού, ο Jimmy Joker του El Diablo της Κύπρου, αλλά και η Linnea Deb.  Αυτή θα είναι η τέταρτη του εμφάνιση στο Φεστιβάλ, καθώς συμμετείχε το 2010 και το 2015.

Οι The Mamas επιστρέφουν για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους ως περσινές νικήτριες, με ένα τραγούδι που υπογράφουν σημαντικοί δημιουργοί. Ανάμεσά τους ο νικητής του Melodifestivalen 2013 Robin Stjernberg και ο Jummy Jansson. Για πρώτη φορά ως σόλο η 50χρονη Tess Merkel, η οποία όμως έχει συμμετάσχει πέντε φορές στο παρελθόν ως μέλος των Alcazar. 

Ο τέταρτος ημιτελικός του Melodifestivalen θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου από την Annexet Arena της Στοκχόλμης, με παρουσιαστές τους Christer Björkman, Per Andersson και Pernilla Wahlgren. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τέταρτο ημιτελικό του Melodifestivalen πατώντας ΕΔΩ .

Ποια δύο τραγούδια πιστεύετε θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για τον τελικό της 13ης Μαρτίου;

Πηγή: Eurovisionworld, φωτογραφίας: SVT
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *