Φινλανδία: Το φαβορί για την νίκη στο UMK 2021 σύμφωνα με τα στοιχήματα!

Η Φινλανδία επιλέγει το τραγούδι και τον εκπρόσωπο της για την Eurovision 2021 σήμερα το βράδυ, στον τελικό του UMK 2021. Εφτά φιναλίστ διαγωνίζονται για την νίκη, που θα τους οδηγήσει τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Ποιον βλέπουν όμως ως νικητή οι εταιρείες στοιχημάτων λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού;

Τα στοιχήματα

Σε έναν εθνικό τελικό με αρκετά υψηλό επίπεδο, αφού έχει όμορφα και ενδιαφέροντα τραγούδια, οι Blind Channel με το Dark Side είναι το μεγάλο φαβορί σύμφωνα τουλάχιστον με τις εταιρείες στοιχημάτων. Με μεγάλη διαφορά βρίσκονται στην πρώτη θέση, με τους Teflon Brothers να τους ακολουθούν σε απόσταση.

Οι διαγωνιζόμενοι

Η σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στον τελικό του UMK 2021 θα είναι η ακόλουθη:

  1. Teflon Brothers x Pandora – “I Love You”
  2. Aksel – “Hurt”
  3. Laura – “Play”
  4. Danny – “Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua”
  5. Oskr – “Lie”
  6. Blind Channel – “Dark Side”
  7. Ilta – “Kelle mä soitan”

Παρουσιαστής του σημερινού σόου θα είναι ο Antti Tuisku. Ο 36χρονος ποπ τραγουδιστής θα ανοίξει, μάλιστα, τον σημερινό τελικό από κοινού με την Erika Vikman, η οποία κατετάγη πέρσι δεύτερη στο περσινό UMK με την αγαπημένη των φανς, “Cicciolina”.

Ο εκπρόσωπος της Φινλανδίας στη Eurovision 2021 θα προκύψει κατά 75% από την ψήφο των Φινλανδών τηλεθεατών και κατά 25% από την ψήφο μίας διεθνούς κριτικής επιτροπής. Η διεθνής κριτική επιτροπή θα αποτελείται από άτομα από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, τις ΗΠΑ, την Πολωνία, την Ισλανδία, την Ισπανία και την Ολλανδία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό του UMK 2021 στις 21:00 πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ποιος θα είναι ο νικητής του UMK 2021;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *