Αρμενία: Με την Sirusho στην Eurovision 2021;

Μια είδηση κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής. Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η δημοφιλής ερμηνεύτρια Sirusho, που εκπροσώπησε πετυχημένα την χώρα της το 2008 – καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με το Qele Qele, αφήνει να εννοηθεί με συνεχόμενα Tweets της ότι είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στον φετινό διαγωνισμό!

Όλα ξεκίνησαν με αυτή την δημοσίευση, στην οποία η Sirusho αποκαλύπτει ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ένα σημαντικό νέο από αυτήν, ενώ παράλληλα δηλώνει ότι την περιμένει φέτος πολύ δουλειά…

Λίγα λεπτά αργότερα, επανέρχεται με νέα δημοσίευση, στην μητρική της γλώσσα αυτή την φορά, στην οποία υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να εκπροσωπήσει επάξια την Αρμενία, χωρίς όμως να μας λέει το που θα την εκπροσωπήσει!

Αμέσως μετά, θέλοντας να ρίξει φως στο μυστήριο των δημοσιεύσεων της (;), ρωτά τους ακολούθους της, ποιος καλλιτέχνης της Eurovision, είναι αυτός με τον οποίο θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα ένα νέο τραγούδι και μάλιστα θα είναι κάτι σπουδαίο;

Είναι η Sirusho η εκλεκτή της δημόσιας τηλεόρασης της Αρμενίας για την Eurovision 2021; Θα εκπροσωπήσει την χώρα της, σε ντουέτο με κάποιον άλλον Αρμένιο eurostar; Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν τότε αντιλαμβάνεστε ότι η Αθηνά Μανουκιάν, δεν θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην σκηνή του διαγωνισμού, τουλάχιστον για το 2021.

Τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο κατέκλεισαν φήμες, προερχόμενες κυρίως από τα social media, σύμφωνα με τις οποίες η Αρμενία θα προχωρούσε σε ανακοινώσεις σχετικά με την συμμετοχή της, στις 10 Φεβρουαρίου. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέμεναν, ότι σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά για την Αρμενία, η δημόσια τηλεόραση της χώρας θα αποφάσιζε την αποχή από τον διαγωνισμό, όπως συνέβη και στην Junior Eurovision. Φαίνεται όμως ότι η Αρμενία επιστρατεύει τα βαριά της χαρτιά για την Eurovision 2021, θέλοντας μία πολύ δυνατή εκπροσώπηση!

Μέχρι να περιμένουμε την διαλεύκανση του τοπίου, ας θυμηθούμε για μία ακόμα φορά το Qele Qele της Sirusho:

Θα θέλατε να δείτε την Sirusho εκπρόσωπο της Αρμενίας στην Eurovision 2021;

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από την μια νιώθω άσχημα για την Αθηνά. Από την άλλη το Qele Qele είναι μια από τις αγαπημένες μου συμμετοχές all time. Ελπίζω να πάει με κάτι επισης τέλειο!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αυτό και αν είναι έκπληξη…
    Από τη μια χαίρομαι γιατί γενικά μου αρέσει η μουσική που κυκλοφορεί η sirusho από την άλλη κι γω λυπάμαι για την Μανουκιαν…
    Προσωπικά νιώθω ότι πρόκειται περί φημών (βλ. Καλομοίρα που ακούγεται κάθε χρόνο είτε για Ελλάδα είτε για Κύπρο).
    Θα ήθελα να δωθεί μια 2η ευκαιρία στην Αθηνά…. Πάντως το chains on you μετά το Revamp απογειώθηκε και θα το έβλεπα ως dark horse αν γινόταν ο περσινός διαγωνισμός.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *