Βουλγαρία: Ακούστε το “Growing Up Is Getting Old”, το έκτο υποψήφιο τραγούδι για την Victoria!

Η Victoria που επιλέχθηκε εκ νέου να εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στην Eurovision 2021, μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην φετινή της συμμετοχή.

Ήδη από τα τέλη του περασμένου μήνα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της χώρας για την Eurovision στο Twitter, είχε γίνει γνωστό πως το τραγούδι για την Victoria θα προέρχεται από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, που είναι έτοιμος. Το όνομα του δίσκου που θα κάνει το ντεμπούτο της στην μουσική δισκογραφία, η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας θα έχει τίτλο A Little Dramatic και θα κυκλοφορήσει αυτόν το μήνα.

Τα υποψήφια κομμάτια είναι τα εξής:

Η ανακοίνωση του τραγουδιού, που θα αποτελέσει την συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision 2021 θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο. Η εσωτερική επιλογή θα πραγματοποιηθεί μεταξύ αυτών των υποψήφιων τραγουδιών.

Έπειτα από την κυκλοφορία του “Ugly Cry“, τα υπόλοιπα τραγούδια κυκλοφορούν σταδιακά με αφετηρία την 14η Φεβρουαρίου μέσα από την επίσημη πλατφόρμα της χώρας για τον διαγωνισμό ΕΔΩ καθώς και μέσα από το επίσημο κανάλι της Victoria στο YouTube ΕΔΩ.

Σήμερα σειρά έχει το τραγούδι “Growing Up Is Getting Old” το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Το τραγούδι υπογράφουν οι Victoria Georgieva, Maya Nalani, Helena Larsson, Oliver Björkvall.

Αφού ολοκληρώθηκε η παρουσίαση και των έξι υποψήφιων τραγουδιών, θα ανοίξει μια ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα που θα επιτρέπει στους φαν του διαγωνισμού σε όλο τον κόσμο να αφήνουν σχόλια σχετικά με τα 6 πιθανά τραγούδια. Αυτό θα αποτελεί μέρος της διαδικασίας επιλογής της Βουλγαρίας για την Eurovision 2021. Η Victoria και η ομάδα της θα αναζητήσουν επίσης σχόλια από ειδικούς της μουσικής, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και ειδικών της της Eurovision για να λάβουν την τελική τους απόφαση.

Πως σας φαίνεται αυτό το τραγούδι ως πιθανή συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision 2021;

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    1.imaginary friend
    2.ugly cry
    3.dive into unknown
    4.growing up is getting old
    5.phantom pain

    Πιστεύω ότι με το imaginary friend και μια ατμοσφαιρική σκηνική παρουσία η Βουλγαρία μπορεί να βρεθεί στο top 5 της τελικής κατάστασης!

    Απάντηση
  2. Themis
    Themis says:

    Imaginary friend και growing up is getting old με διαφορά τα καλύτερα! Με καλό staging θα είναι άνετα top 10 αλλά δύσκολο να νικήσουν. Απορώ με τον Γιάννη που έλεγε να μην περιμένουμε πολλά από αυτά τα 2 και ότι το phantom pain είναι καλύτερο αλλά γούστα είναι αυτά…

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Προφανώς φίλτατε, κατά την άποψη μου μονο το Phantom Pain εχει μια προοπτικη, για μια θεση στην δεκαδα…ειδάλλως βλέπω να εχουμε επανληψη του Bones και οι φανς να απορουν γτ δεν πηγε τοπ5!

      Απάντηση
      • Themis
        Themis says:

        Το phantom pain μπορεί εν τέλει να το βοηθήσει ή και να το χαντακωσει εντελώς η ομοιότητα του με τραγούδια της billie eilish… Οι περισσότεροι fans πάντως βλέπω να προτιμούν ugly cry και imaginary friend

        Απάντηση
      • Batnam
        Batnam says:

        Όταν ακούω ότι μόνο με το Phantom Pain μπορεί να βρεθεί top5 γελάω. Και μετά θυμάμαι τις δηλώσεις για Μολδαβία και top5 και γελάω ακόμα περισσότερο. Τέσπα, γούστα είναι αυτά. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι oτι το περσινό της ήταν μακράν καλύτερο. Απο τα φετινά προτιμώ Ugly Cry (btw καθόλου καλός τίτλος) or Imaginary Friend.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Αυτό κατάλαβες; Ειπα οτι κανενα δεν μ αρεσει οπως το περσινο και μονο με το Phantom Pain εχει ελπιδες για να μπει στη δεκαδα…Δεν συγκρινεται φυσικα η Μολδαβια, θα της ριξει πολλες δεκάδες βαθμους στην πλάτη, όποιο κ αν επιλεξει!

          Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    όπως έχω πει και σε άλλα άρθρα για τη Βουλγαρία, η Βικτόρια είναι πολύ ταλαντούχα και παράγει “ποιοτική” μουσική(αν και αυτό είναι υποκειμενικό) αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς για να κερδίσει ένα τραγούδι στο διαγωνισμό πρέπει να συνδυάζει την ποιότητα με αυτό που λέμε catchy, όπως πχ η συμμετοχή της Jamala, Salvador, Duncan που από το πρώτο άκουσμα σου έμενα το τραγούδι. Αυτό το ” catchy” το είχε το περσινό “tears are getting sober” αλλά δυστυχώς φέτος όσο καλά και αν είναι τα τραγούδια της Βικτόρια δεν τα θεωρώ όσο δυνατά ήταν το περσινό της για να διεκδικήσουν τη νική ή μια θέση στη 5άδα. Προσωπικά, θα συμφωνήσω με το Γιάννη καθώς κάποια απο αυτά μπορούν να φτάσουν στη καλύτερη την Βουλγαρία εντός 15άδας (όπως το bones που ανέφερε), όλα όμως πιστεύω ότι μπορούν να την οδηγήσουν στον τελικό, είτε πιο εύκολα είτε πιο δύσκολα.
    Η δική μου κατάταξη:
    1.phantom pain
    2. imaginary friend
    3.the funeral song
    4.UGLY CRY
    5.growing up is getting old
    6.dive into unkown

    Απάντηση
  4. Βαγγέλης
    Βαγγέλης says:

    Μας κούρασε η απομίμηση της Billie EIlish. Νομίζω ότι θα διαλέξουν ή το πρώτο (Ugly Cry) η το τελευταίο (Growing up is getting old) που θυμίζει περισσότερο από όλα το περσινό της. Βασικά είναι το ίδιο τραγούδι με διαφορετικό τίτλο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *