Βουλγαρία: Ακούστε το “The Funeral Song”, το πέμπτο υποψήφιο τραγούδι για την Victoria!

Η Victoria που επιλέχθηκε εκ νέου να εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στην Eurovision 2021, μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην φετινή της συμμετοχή.

Ήδη από τα τέλη του περασμένου μήνα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της χώρας για την Eurovision στο Twitter, είχε γίνει γνωστό πως το τραγούδι για την Victoria θα προέρχεται από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, που είναι έτοιμος. Το όνομα του δίσκου που θα κάνει το ντεμπούτο της στην μουσική δισκογραφία, η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας θα έχει τίτλο A Little Dramatic και θα κυκλοφορήσει αυτόν το μήνα.

Τα υποψήφια κομμάτια είναι τα εξής:

Η ανακοίνωση του τραγουδιού, που θα αποτελέσει την συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision 2021 θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο. Η εσωτερική επιλογή θα πραγματοποιηθεί μεταξύ αυτών των υποψήφιων τραγουδιών.

Έπειτα από την κυκλοφορία του “Ugly Cry“, τα υπόλοιπα τραγούδια κυκλοφορούν σταδιακά με αφετηρία την 14η Φεβρουαρίου μέσα από την επίσημη πλατφόρμα της χώρας για τον διαγωνισμό ΕΔΩ καθώς και μέσα από το επίσημο κανάλι της Victoria στο YouTube ΕΔΩ.

Σήμερα σειρά έχει το τραγούδι “The Funeral Song” το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Το τραγούδι υπογράφουν οι Helena Larsson, Victoria Georgieva, Christopher Samuels, Nellie Fors, Oliver Björkvall και την παραγωγή πραγματοποίησαν οι Oliver Björkvall, Helena Larsson.

Έπειτα από την παρουσίαση όλων, θα ανοίξει μια ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα που θα επιτρέπει στους φαν του διαγωνισμού σε όλο τον κόσμο να αφήνουν σχόλια σχετικά με τα 6 πιθανά τραγούδια. Αυτό θα αποτελεί μέρος της διαδικασίας επιλογής της Βουλγαρίας για την Eurovision 2021. Η Victoria και η ομάδα της θα αναζητήσουν επίσης σχόλια από ειδικούς της μουσικής, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και ειδικών της της Eurovision για να λάβουν την τελική τους απόφαση.

Πως σας φαίνεται αυτό το τραγούδι ως πιθανή συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision 2021;

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όλα είναι εξαιρετικής ποιότητας αλλά αμφιβάλλω αν μπορούν να πάνε όλα καλά ή το ίδιο καλά στον διαγωνισμό, πάντως πράγματι συνδέονται μεταξύ τους σχεδόν μαγευτικά και περνάνε νομίζω ένα όμορφο μήνυμα, μόνο που βρε Victoria μου τι ονομασες τον δίσκο “a little dramatic”, πιο dramatic δε θα μπορούσε να ήταν…
    Περιμένω με αγωνία και το τελευταίο τραγούδι και φυσικά να δω πιο απ’ολα θα επιλέξουν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *