Βουλγαρία: Οι τίτλοι των υποψήφιων τραγουδιών για την Victoria!

Η Victoria που επιλέχθηκε εκ νέου να εκπροσωπήσει την Βουλγαρία στην Eurovision 2021, μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην φετινή της συμμετοχή.

Ήδη από τα τέλη του περασμένου μήνα, μέσω του επίσημου λογιαριασμού της χώρας για την Eurovision στο Twitter, είχε γίνει γνωστό πως το τραγούδι για την Victoria θα προέρχεται από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, που είναι έτοιμος. Το όνομα του δίσκου που θα κάνει το ντεμπούτο της στην μουσική δισκογραφία, η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας θα έχει τίτλο A Little Dramatic και θα κυκλοφορήσει αυτόν το μήνα.

Οι τίτλοι των υποψήφιων κομματιών δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα και έτσι η φετινή συμμετοχή της Βουλγαρίας θα είναι μία εκ των:

  • Imaginary Friend
  • Growing Up Is Getting Old
  • Dive Into Unknown
  • Phantom Pain
  • The Funeral Song
  • UGLY CRY

Η ανακοίνωση του τραγουδιού, που θα αποτελέσει την συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision 2021 θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο. Η εσωτερική επιλογή θα πραγματοποιηθεί μεταξύ αυτών των υποψήφιων τραγουδιών.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ugly Cry, είναι ένα εκ των τραγουδιών μεταξύ των οποίων θα επιλεγεί η συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision 2021.

Tα υπόλοιπα τραγούδια θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν από τις 14 Φεβρουαρίου μέσα από την επίσημη πλατφόρμα της χώρας για τον διαγωνισμό ΕΔΩ καθώς και μέσα από το επίσημο κανάλι της Victoria στο YouTube ΕΔΩ. Η αρχή θα γίνει με το τραγούδι “Imaginary Friend”.

Έπειτα από την παρουσίαση όλων, θα ανοίξει μια ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα που θα επιτρέπει στους φαν του διαγωνισμού σε όλο τον κόσμο να αφήνουν σχόλια σχετικά με τα 6 πιθανά τραγούδια. Αυτό θα αποτελεί μέρος της διαδικασίας επιλογής της Βουλγαρίας για την Eurovision 2021. Η Victoria και η ομάδα της θα αναζητήσουν επίσης σχόλια από ειδικούς της μουσικής, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και ειδικών της της Eurovision για να λάβουν την τελική τους απόφαση.

Για την όλη διαδικασία, η Victoria δηλώνει τα εξής:

Μένουν λιγότερο από 3 ημέρες μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού από το EP μου, «A Little Dramatic». Είμαι περήφανη που τελικά μπορώ να μοιραστώ τη νέα μου μουσική με τον κόσμο. Αυτό θα ήταν αδύνατο χωρίς το iCard, το BNT και το Ligna, που για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο πραγματοποιούν το ταξίδι μου στην Eurovision. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη από την εκπληκτική μου ομάδα. Είχαμε το φιλόδοξο έργο να κυκλοφορήσουμε όχι ένα, αλλά 6 νέα τραγούδια και ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα τα απολαύσουν.

 

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    οι τίτλοι έχουν ενδιαφέρον… για να δούμε τι θα ακούσουμε…. Λογικά θα είναι παρεμφερές με το tears getting sober(στο τοπ3 μου περυσι πίσω απο Λιθουανία και Ελβετια) αλλά μια η Βουλγαρία(ίσως)(ίσως και Ρουμανία) με ύφος Eilish εμείς με Dua Lipa, ο διαγωνισμός γίνεται πλέον παγκοσμίου επιπέδου βρε παιδί μου, για να δούμε τί θα προκύψει και φέτος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *