Ελένη Φουρέιρα: ΄΄Ηθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision”

Στην ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόραση “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, ήταν καλεσμένη η Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, λέγοντας πως ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στέλνοντας το μήνυμα της στην ΕΡΤ!

Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία, τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια, την προσωπική της ζωή, αλλά και την εμπειρία της με την συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αναφέρθηκε η Ελένη Φουρέιρα στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη της στον ΑΝΤ1.

Είναι ένα μεγάλο ναρκωτικό ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision…Όταν πήγα, ήταν κυρίως για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω. Χαίρομαι που έκανα περήφανη την Κύπρο και την Ελλάδα. Έφτασα σε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα και αν ξανά πάω μπορεί να τα πάω καλύτερα, αλλά και να τα καταστρέψω όλα…Ήθελα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision!

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 2018 με το Fuego, κατακτώντας την δεύτερη θέση, την καλύτερη θέση της χώρας στον διαγωνισμό.

Θα θέλατε να δείτε την Ελένη Φουρέιρα να εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό;

1 reply
  1. Πόπη καλουδηθ
    Πόπη καλουδηθ says:

    Θα ήθελα τη Φουρέιρα να πάει στον διαγωνισμό γιατί το έχει το πακέτο και με ένα καλό τραγούδι χορευτικό γιατί όχι και πρωτιά είμαι φαν του διαγωνισμού από τότε με την Μαρινέλλα εγώ μικρό κορίτσι τοτε

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *