Ελλάδα: Αυτοί είναι οι χορευτές που θα συνοδεύσουν την Stefania στην σκηνή της Eurovision 2021!

Αποκαλύφθηκαν οι τέσσερις χορευτές που θα συνοδεύσουν την Stefania στην σκηνή του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Σε σχετική δημοσίευση στο Instagram, βλέπουμε τους τέσσερις άνδρες επαγγελματίες χορευτές, μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, να έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρόβες!

Οι χορευτές του Last Dance

Πρόκειται για τους Νίκο Κουκάκη, Μάρκο Γιακουμόγλου, Κώστα Παυλόπουλο και Γιώργο Παπαδόπουλο. Ο Μάρκος Γιακουμόγλου συμμετείχε στην Eurovision 2017, μαζί με την Demy. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν το 2009 και το 2012 χορευτής στις ελληνικές συμμετοχές με τους Σάκη Ρουβά και την Ελευθερία Ελευθερίου αντίστοιχα. Ο Κώστας Παυλόπουλος ήταν χορευτής με τον Άγιο Μαρίνο στην συμμετοχή του Serhat το 2019 και ο Νίκος Κουκάκης θα ήταν στους χορευτές της Stefania και στο SUPERG!RL.

Όλοι τους έχουν εμπειρία από σημαντικές σκηνές και μεγάλα σόου, ενώ έχουν συνεργασθεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz. Μαζί με τους τέσσερις χορευτές, θα υπάρξει και μία ακόμη ερμηνεύτρια στα φωνητικά. Αυτοί θα συμπληρώσουν, μαζί με την Stefania τα έξι άτομα που δικαιούμαστε επί σκηνής.

Για μία ακόμη χρονιά η ελληνική αποστολή στον διαγωνισμό θα αποτελείται από ταλαντούχους νέους της πατρίδας μας, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους καλλιτέχνες όλης της χώρας.

Από την Δευτέρα ξεκινούν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ

Σας υπενθυμίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το γύρισμα για το βιντεοκλίπ του Last Dance. Σκηνοθέτης όπως έχουμε πει θα είναι ο Κώστας Καρύδας, που ήταν και ο σκηνοθέτης του SUPERG!RL. Το τραγούδι βρίσκεται πλέον στην τελική του μορφή, μετά την τελική μίξη που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κοντόπουλος στην Μόσχα, με τον στενό συνεργάτη του και ηχολήπτη του Sergey Lazarev, αλλά και πολλών άλλων γνωστών Ρώσων σουπερστάρ, Andrew Konoplev.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, θα ακολουθήσουν οι πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος έχει ήδη σχεδιάσει το σενάριο της σκηνικής μας παρουσίασης. Σε όλο αυτό το διάστημα φυσικά μέχρι την παρουσίαση του τραγουδιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί το πιθανότερο την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, η Stefania θα πρέπει να προετοιμαστεί και για τις ανάγκες του live on tape video, το οποίο όλες οι αποστολές οφείλουν να παραδώσουν στην διοργάνωση μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Ετοιμαστείτε για μία εβδομάδα γεμάτη εξελίξεις, τις οποίες θα τις παρακολουθήσουμε σε πρώτο πλάνο από την ΕΡΤ, αφού όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η ελληνική δημόσια τηλεόραση είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει και να εκμεταλλευθεί το project Eurovision, το οποίο και δικό της είναι και τεράστια τηλεθέαση της αποφέρει κάθε χρόνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

17 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Καλησπέρα Γιάννη!
    Στην σελίδα του ogae σε σχετικό άρθρο που αφορά τις ετοιμασίες της συμμετοχής μας, αναφέρει ότι θα γίνει (μεταξύ άλλων) και το γύρισμα του live on tape. Ισχύει αυτό; Ρωτώ γιατί εσύ ανέφερες παραπάνω ότι απλά θα προετοιμαστεί για τις ανάγκες του live on tape και όχι ότι θα γυριστεί.

    Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Ευχαριστώ για την απάντηση!
        Πάντως δεν ζήτησα να σχολιάσετε άλλες ιστοσελίδες, απλά ανέφερα που διάβασα την πληροφορία. Αν ενόχλησε δεν θα κάνω άλλη φορά κάποια αναφορά.
        Και πάλι ευχαριστώ.
        Καλή συνέχεια σε σενα και όλη την (δυνατή) ομάδα!!

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Δεν ενοχλησε φυσικα, απλα δεν σχολιαζουμε τα οσα γραφονται αλλου. Εχουμε αποδειξει νομιζω αν αυτα που γραφουμε ισχυουν ή οχι.

          Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το ότι θα υπάρξει μια γυναίκα στα φωνητικά σημαίνει ότι δε θα πάμε με προηχογραφημενα τα φωνητικά, έτσι;
    Ελπίζω να μετρήσει αυτο στις επιτροπές…

    Απάντηση
  3. Miltos
    Miltos says:

    Αναμένουμε λοιπόν!! Πάμε με κάτι πολύ δυναμικό φέτος. Έχω την αίσθηση πως αρκετοί δεν θα περιμένουν κάτι τόσο BOP από την χώρα μας! Μας αρέσουν όμως οι εκπλήξεις… Καλή μας επιτυχία!

    Απάντηση
  4. John T.
    John T. says:

    Κρίμα που δεν θα επιμεληθεί τις εμφανίσεις της Στεφανίας η Κριθαριώτη…. είναι φανταστική και στην Έλενα κάνουν φοβερή δουλειά !!! Είναι τοπ η γυναίκα

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] В конкурсном номере Стефании на сцене Евровидения – 2021 будут задействованы четыре танцора. Об этом сообщает сайт Eurovision Fun. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *