Ελλάδα: Η Stefania ξεκίνησε τις πρόβες της με τον Φωκά Ευαγγελινό!

Η Stefania αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ της συμμετοχής μας και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνου, ξεκίνησε ήδη τις πρόβες της με τον Φωκά Ευαγγελινό και την ομάδα που θα την πλαισιώσει στην σκηνή της Eurovision 2021.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας η Stefania ξεκίνησε τις πρόβες της, οι οποίες πραγματοποιούνται στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Μάλιστα η ίδια με σημερινή της ανάρτηση στο Instagram επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι όπως διαβάσατε πρώτα μέσα από το Eurovisionfun, την Stefania θα συνοδεύσουν στην σκηνή του διαγωνισμού, οι Νίκος Κουκάκης, Μάρκος Γιακουμόγλου, Κώστας Παυλόπουλος και Γιώργος Παπαδόπουλος. Aμφότεροι με εμπειρία στον διαγωνισμό και μεγάλες σκηνές, όπως της Eurovision.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει ήδη σχεδιάσει το σενάριο της σκηνικής μας παρουσίας, το οποίο και η ελληνική αποστολή παρουσίασε στους διοργανωτές, σε διαδικτυακό meeting. Η ΕΡΤ ήταν από τις πρώτες δημόσιες τηλεοράσεις που είχε έτοιμη την σκηνική της εμφάνιση, κάτι φυσικά που αποδεικνύει το πόσο σοβαρά και με επαγγελματισμό, αντιμετωπίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι την φετινή μας συμμετοχή.

Οι πρόβες της Stefania, τόσο για την εμφάνιση της τον Μάιο στο διαγωνισμό, όσο και για το live on tape video, θα συνεχίσουν μέχρι και την παρουσίαση του Last Dance στις 10 Μαρτίου. Αμέσως μετά η Stefania θα επιστρέψει για λίγες ημέρες στην Ολλανδία, μέχρι και το γύρισμα του live on tape video, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα κρατήσουν στοιχεία της χορογραφίας του “supergirl”(υπήρχε ένα βίντεο που έδειχνε μια δυναμική χορογραφία σε περίπτωση που γινόταν πέρσι ο διαγωνισμός) ή θα ναι κάτι τελείως διαφορετικό;;

    Απάντηση
  2. Greco London
    Greco London says:

    Ρε παιδιά πολύ Χαμηλότοκα η Ελλάδα πάμε μέχρι στιγμής. Ελπίζω όντως να ξεφύγουμε απο το τραγουδάκι της αθώας νεανίδας γιατί με το περσινό όπως είδατε δεν έπιασε και δε τράβηξε.. Ελπίζω ο φώκιας να κάνει το θαύμα του και να μη βγει η Στεφάνια μας που είναι τόσο ταλαντούχα ως άπειρη και το τραγούδι πάλι χλιαρό.. Η τσαγκρινου το απογείωσε θέλει και η Στεφάνια να δείξει εκεί έξω ποσό πολύ το θέλει. Άντε μετράμε μέρες..

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Представительница Греции Стефания успешно завершила съемки видеоклипа и, под руководством постановщика и хореографа Фокуса Евангелиноса, приступила к репетициям конкурсного номера. Об этом сообщает сайт Eurovision Fun. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *