Ελλάδα: “Θα νικήσουμε στην Eurovision 2021” αναφέρουν οι Ν. Κοντογιώργη και Λ. Κωνσταντάρας στο φλΕΡΤ! (video)

Νέα backstage videos από τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Last Dance είδαμε στην σημερινή εκπομπή φλΕΡΤ. Τόσο η Νάντια Κοντογιώργη, όσο και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας φάνηκαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την τύχη της χώρας μας στον διαγωνισμό, αναφέροντας ότι το τραγούδι μας μπορεί να κερδίσει την Eurovision 2021!

Η μητέρα της Stefania κα Κούλα Λυμπερακάκη, ανέφερε ότι η αναβολή του διαγωνισμού επέτρεψε την κόρη της να ωριμάσει να γίνει περισσότερο γυναίκα, να μάθει καλύτερα ελληνικά και να γίνει πιο άνετη στον φακό.

Γεννηθήκαμε στην Ολλανδία, αλλά η αγάπη μας είναι εδώ στην Ελλάδα!

Στην συνέχεια είδαμε τόσο τον σκηνοθέτη του βιντεοκλίπ, Κώστα Καρύδα, όσο και την ίδια την Stefania. Αμφότεροι εμφανίσθηκαν αισιόδοξοι. Ο Κώστας Καρύδας αποκάλυψε για το βιντεοκλίπ ότι δεν θα έχει καμία σχέση με όσα θα δούμε επί σκηνής από την ελληνική αποστολή. Περιέγραψε το τραγούδι, ως ένα pop δυναμικό κομμάτι, απόλυτα εναρμονισμένο με την εποχή του.

Η Stefania ανέφερε ότι θα δούμε μια πιο σέξι πλευρά της, σε αντίθεση με το SUPERG!RL, ενώ στάθηκε και στο green screen που θα δούμε. Η εικόνα με το άλογο θα είναι χαρακτηριστική μας δήλωσαν, ενώ όπως σας έχουμε γράψει σε προηγούμενα μας άρθρα, η νεαρή ερμηνεύτρια είπε ότι έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες της και πως θα μείνει αρκετές ημέρες στην Ελλάδα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο τέλος ρωτήθηκε για το πως βλέπει τον ανταγωνισμό στον φετινό διαγωνισμό, λέγοντας πως έχει ακούσει όλα τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής και  πως το Last Dance ξεχωρίζει εύκολα.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής στο video που ακολουθεί:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *