Ελλάδα: Τι περιμένουμε αυτή την εβδομάδα;

Εβδομάδα εξελίξεων και διεργασιών για την ελληνική αποστολή η εβδομάδα που μας έρχεται. Η ΕΡΤ είναι πανέτοιμη όπως χαρακτηριστικά μας είπαν από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, έχοντας σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια όλες τις τελευταίες εκκρεμότητες που υπήρχαν σχετικά με την συμμετοχή μας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ξεκινούν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει την εκ του νόμου υποχρεωτική καραντινά, η Stefania είναι πανέτοιμη για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Last Dance. Ήδη τις προηγούμενες ημέρες είδαμε την Stefania να φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της συμμετοχής μας, αλλά είχατε την ευκαιρία να μάθετε πρώτα από το Eurovisionfun και τους τέσσερις χορευτές που θα συνοδεύσουν την εκπρόσωπο μας, στην σκηνή του διαγωνισμού.

Από αύριο Δευτέρα 22/2, ξεκινούν τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καρύδα. Όπως πληροφορηθήκαμε τα γυρίσματα αυτά θα είναι τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, ενώ όπως ίσως θα είδατε ήδη και στις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, φέτος η εικόνα της Stefania θα είναι πιο κοντά σε μία pop diva, παρά σε ένα teen icon, όπως ήταν πέρσι.

Πότε θα ακούσουμε το Last Dance;

Μέσα στην εβδομάδα και φυσικά από την συχνότητα της ΕΡΤ, θα μάθουμε και την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το Last Dance. Η ημερομηνία φυσικά έχει κλειδώσει και θα είναι όπως σας είπαμε και σε προηγούμενα άρθρα μας, την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου.

Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα που υπογράφει φέτος το ελληνικό τραγούδι, είναι αρκετά αισιόδοξοι και δεν ανησυχούν από το γεγονός ότι το ίδιο χρονικό διάστημα θα έχουμε την κυκλοφορία πολλών ακόμα συμμετοχών, αφού έχουν εμπιστοσύνη στο Last Dance και θεωρούν πως θα ξεχωρίσει.

Άγνωστο παραμένει το που θα ακούσουμε για πρώτη φορά το Last Dance, αν και πιστεύω ότι θα ακολουθηθεί η ίδια πρακτική και θα χρησιμοποιηθεί η εκπομπή φλΕΡΤ, με την Νάντια Κοντογιώργη. Στην ίδια εκπομπή είχε ανακοινωθεί και ο τίτλος της συμμετοχής μας στις 7 Ιανουαρίου εξάλλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Οι πρόβες με τον Φωκά έχουν ήδη αρχίσει

Η ελληνική αποστολή έχει ήδη πραγματοποιήσει διαδικτυακό meeting με τους διοργανωτές για το σενάριο της σκηνικής μας παρουσίασης. Όπως και πέρσι, η ΕΡΤ ήταν από τις πρώτες χώρες που έχουν καταθέσει τις ιδέες της για την σκηνική παρουσίαση της συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τα 3 λεπτά της σκηνικής μας παρουσίασης, έχει βρει την ομάδα και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ, θα ξεκινήσουν οι πρόβες και με την Stefania.

Τι γίνεται με το live on tape;

Όσο αφορά τώρα το live on tape, τίποτα ακόμα δεν έχει αποφασισθεί και πολλά θα εξαρτηθούν από το σενάριο που θα ανακοινώσει η EBU στις αρχές Μαρτίου, για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Αν επιλεγεί το Β σενάριο, τότε η ελληνική αποστολή θα πραγματοποιήσει ένα live on tape video, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσει το 100% αυτού που θα βλέπαμε στο Ρότερνταμ. Από την στιγμή που οι καλλιτέχνες θα διαγωνισθούν κανονικά και ζωντανά στην σκηνή του Ahoy, όλο το βάρος της προετοιμασίας εύλογα θα πέσει εκεί.

Στην περίπτωση όμως που το σενάριο που επιλεγεί τελικά είναι το C ή το D, δηλαδή η διεξαγωγή της Eurovision 2021 μέσω αυτών των live on tape videos, τότε τόσο η ΕΡΤ, όσο και όλη η ελληνική αποστολή, θα στρέψουν την προσοχή στην παραγωγή του βίντεο αυτού, με στόχο την δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου προϊόντος, εφάμιλλου της παρουσίασης που θα πραγματοποιούσε η Stefania στο Ρότερνταμ.

Συνεντεύξεις

Η Stefania θα μείνει αρκετό καιρό αυτή την φορά στην Ελλάδα. Θα πραγματοποιήσει αρκετές τηλεοπτικές συνεντεύξεις, δίνοντας φυσικά το βάρος στην ΕΡΤ, αλλά θα εμφανισθεί και στα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενα άρθρα μας, η ΕΡΤ έχει σκοπό να μας χορτάσει με Eurovision και αυτή την χρονιά και έτσι θέλοντας να εκμεταλλευθεί το δυνατό της χαρτί, όλα όσα αφορούν την Stefania και την προετοιμασία της, θα τα παρακολουθούμε πρώτα μέσα από την συχνότητα της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για αρκετή δόση από Eurovision την εβδομάδα που μας έρχεται.

Όμορφα και λαμπερά χαμόγελα από την Stefania μας

και μια ΕΡΤ να καλύπτει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Υπάρχει περίπτωση τις επόμενες μέρες να μάθουμε και μερικές λεπτομέρειες για το βιντεοκλίπ;

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    επιμένει πολύ πάντως η ΕΡΤ να ανακοινώσει την συμμετοχή μας μαζί με το πλήθος των συμμετοχών που θα ανακοινώνονται αυτή την περίοδο… Η αλήθεια είναι πως ενώ προβληματιζόμουν επί αυτού, η ΕΡΤ φαίνεται όπως είπατε να έχει μελετήσει αρκετά τις κινήσεις της και με προσοχή ώστε να μην αφεθεί κάτι στη τύχη. Το ότι η Στεφανία από teen idol μεταμορφώνεται σε ποπ νεαρή “ντιβα” και “ενηλικιώνεται” και δισκογραφικά είναι απο μονο του ένα στοιχείο που θα κάνει τη συμμετοχή μας να ξεχωρίσει, αν πχ αυτή τη περίοδο ακούσουμε και τη συμμετοχή της Βουλγαρίας, Ισλανδίας, της Ελβετίας της Μάλτας της Ρουμανίας του Αζερμπαιτζάν και δούμε τις/τους ίδιους εκπροσώπους με παρόμοιο στυλ με το περσινό τους κομμάτι η σύγκριση θα ναι αναπόφευχθη μεταξύ 2020 και 2021 όπως συνέβη στη περίπτωση της Ουκρανίας, της Λιθουανίας, Ισπανίας, Ισραήλ. Άρα μια ενηλικίωση μουσικά (και οπτικά στο κλιπ) της Στεφανίας σε συνδυασμό με ένα δυνατό κομμάτι τύπου Dua Lipa, όπως μας έχετε πει πολλές φορές και από όσο καταλαβαίνω το last dance είναι πολύ καλύτερο του supergirl ,τότε ναι θα μπορέσει να τραβήξει τα βλέμματα από τις άλλες συμμετοχές που θα ανακοινώνονται αυτή τη περίοδο… Μακάρι να είναι όλα μελετημένα και να μην έχει μείνει τιποτα στην “τύχη”! όπως και να έχει καλή δύναμη και καλή επιτυχία και ας ετοιμαστούμε για 2 εβδομάδες γεμάτες με πληροφορίες για την ελληνική συμμετοχή με αποκορύφωμα την ακρόαση ενός δυνατού τραγουδιού(ελπίζω). Η παρουσίαση κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει είτε μέσω του “φλερτ” είτε μέσω του βραδινού δελτίου ειδήσεων, όπου και να γίνει σημασία έχει αυτό που θα ακούσουμε να ναι (πολύ) καλό…
    ΥΓ: Aν κατάλαβα καλά στη περίπτωση που γίνει ο διαγωνισμός μέσω live on tape θα πρέπει να τροποποιηθούν κάποια πράγματα;;; ελπίζω αυτό να μην αλλάξει πολύ το αρχικό πλάνο του Φωκά(όπως λέγεται ότι έγινε το 2017)…
    Εν αναμονεί των εξελίξεων!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *