Ισπανία: Δέκα τραγούδια ήταν υποψήφια για την Eurovision 2021!

Σε προηγούμενο μας άρθρο σας αναφέραμε, ότι η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας, ανακοίνωσε ότι η επιλογή του τραγουδιού με το οποίο ο Blas Canto θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2021, θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Φεβρουάριο μεταξύ δύο τραγουδιών.

Στον εθνικό αυτό τελικό ο Blas Canto θα ερμηνεύσει ζωντανά τα δύο τραγούδια, ενώ θα διάσημοι καλεσμένοι θα δώσουν το παρόν, ερμηνεύοντας ντουέτα μαζί του. Η τελική επιλογή του τραγουδιού θα γίνει αποκλειστικά από το κοινό και μάλιστα δωρεάν. Ακόμα, θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν και άτομα που βρίσκονται εκτός Ισπανίας, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη χώρα.

Τα δύο υποψήφια τραγούδια αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Η επιλογή τους έγινε από την ισπανική δημόσια τηλεόραση, την Warner Music και τον ίδιο τον Blas Canto. Στόχος ήταν μέσω των δύο αυτών τραγουδιών που είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, να δούμε τις δύο όψεις του Blas Canto στην σκηνή.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ισπανός εκπρόσωπος αποκάλυψε, ότι ηχογράφησε περίπου δέκα τραγούδια. Μερικά ήταν πολύ ραδιοφωνικά, αλλά δεν φαίνονταν ανταγωνιστικά για την Eurovision. Έτσι, επέλεξαν αυτά τα δύο γιατί εκπλήρωσαν τις προθέσεις τους τόσο για την παραγωγή όσο και την σκηνοθεσία και των δύο.

Τέλος, έδωσε πληροφορίες για τα δύο υποψήφια τραγούδια του εθνικού τελικού, λέγοντας:

Τα αγαπώ και τα δύο τραγούδια. Το πρώτο τραγούδι είναι πολύ πιασάρικο, νομίζω ότι το θυμάται κάποιος πολύ εύκολα. Το δεύτερο είναι ένα απίστευτο τραγούδι, δείχνει πολύ ευαισθησία και δύναμη ταυτόχρονα. Και φυσικά, θα κολλήσω με αυτό που θα αποφασίσει το κοινό. Διαλέγω το ένα ή το άλλο ανάλογα με την ημέρα. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει απόλυτη αλήθεια και ότι το καθένα από αυτά θα έπαιζε σπουδαίο ρόλο στην Eurovision. 

O Blas Canto θα εκπροσωπούσε την Ισπανία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Universo:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ισπανική συμμετοχή στον διαγωνισμό!

Πηγή: RTVE

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *