Ιταλία: Τα πέντε καταλληλότερα τραγούδια του Sanremo 2021 για την Eurovision!

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα των δημοσιογράφων που είχαν την δυνατότητα να ακούσουν τραγούδια του Sanremo 2021 και να τα αξιολογήσουν. Ένα νέο άρθρο της μεγαλύτερες ιταλικής μουσικής ιστοσελίδας, All Music Italia, αναφέρει τα πέντε καταλληλότερα τραγούδια προκειμένου να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα λοιπόν με τους δημοσιογράφους του All Music Italia τα πέντε καταλληλότερα τραγούδια προκειμένου να αποτελέσουν την ιταλική συμμετοχή στον προσεχή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι των:

1. Irama
2. Malika Ayane
3. Lo stato sociale
4. Måneskin
5. Ghemon

Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν και τα τραγούδια των: Willie Peyote, Ermal Meta, FedeFranci, Arisa, Noemi, Annalisa. Το ίδιο άρθρο αναφέρει ότι όλα τα υπόλοιπα τραγούδια του Φεστιβάλ είναι ακατάλληλα για έναν διαγωνισμό όπως η Eurovision.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς του 71ου Φεστιβάλ του Sanremo, ο νικητής εφόσον έχει υπογράψει την σχετική δήλωση πως δέχεται να εκπροσωπήσει την Ιταλία στην Eurovision, είναι αυτομάτως και ο εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό. Εφόσον ο νικητής δεν έχει καταθέσει υπογεγραμμένη την σχετική δήλωση μέχρι και τον τον τελικό του φεστιβάλ στις 6 Μαρτίου, τότε η RAI έχει το δικαίωμα να επιλέξει ως εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision 2021, όποιον εκ των καλλιτεχνών έχουν υπογράψει την σχετική δήλωση, με τα δικά της κριτήρια και χωρίς απαραιτήτως να λάβει υπόψιν της την γενική κατάταξη.

Εσείς ποιος θα θέλατε να εκπροσωπήσει την Ιταλία στην Eurovision 2021;

Πηγή: All Music Italia

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Βαγγέλης
    Βαγγέλης says:

    Ευτυχώς ο νικητής του Σαν Ρέμο δεν κρίνεται με γιουροβιζιονικά κριτήρια, για αυτό και η Ιταλία τα πηγαίνει πάντα καλά σοτν διαγωνισμό.

    Και πέρσι οι eurofans ήθελαν την Elodie και πολύ αμφιβάλλω ότι αν κέρδιζε θα τα πήγαινε καλύτερα από τον Diodato.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *