Κροατία: Ακούστε αποσπάσματα από τα τραγούδια του Dora 2021!

Πριν από λίγο, η δημόσια τηλεόραση της Κροατίας, HRT, έδωσε στη δημοσιότητα μικρής διάρκειας αποσπάσματα από τα 14 τραγούδια που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.

Οι 14 υποψήφιοι του Dora 2021 με την σειρά που θα εμφανιστούν είναι:

(Ακούστε το 1λεπτο απόσπασμα κάνοντας κλικ στον τίτλο του τραγουδιού)

1. NINA KRALJIĆ (ALKONOST OF BALKAN) – Rijeka
2. ERIC – Reci mi
3. ELLA OREŠKOVIĆ – Come This Way
4. BERNARDA – Colors
5. SANDI CENOV – Kriv
6. ToMa – Ocean of Love
7. FILIP RUDAN – Blind
8. BETA SUDAR – Ma zamisli
9. CAMBI – Zaljubljen
10. ASHLEY I BOJAN – Share the Love
11. BRIGITA VUCO – Noći pijane
12. MIA NEGOVETIĆ – She’s Like Dream
13. ALBINA – Tick-Tock
14. TONY CETINSKI I KIKI RAHIMOVSKI – Zapjevaj, sloboda je!

Ο τελικός του Dora 2021 θα διεξαχθεί στην πόλη της Οπατίας,  στο Sports Hall Marino Cvetković, ενώ ο νικητής και εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2021 θα προκύψει μετά από την ψήφο της κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού. Παρουσιάστριες θα είναι οι Daniela Trbović , Barbara Kolar , Jelena Lešić και Doris Pinčić.

Πώς θα είναι το Dora 2021

  • Λόγω της πανδημίας στην σκηνή θα επιτρέπονται πέντε άτομα και προηχογραφημένα φωνητικά, όπως θα συμβεί δηλαδή και στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021, στο Ρότερνταμ.
  • Δεν θα υπάρχει κοινό στην αρένα και θα ληφθούν αυστηρά επιδημιολογικά μέτρα. Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να φέρουν αρνητικό τεστ για τον Covid-19 προτού έρθουν στην αίθουσα για πρώτη φορά.
  •  Δεν θα υπάρχουν δημοσιογράφοι, κάμεραμαν και καλεσμένοι.
  • Δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει κοινό στην αίθουσα, η σκηνή θα είναι μεγαλύτερη και πλουσιότερη
  • Η προ-διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom, ψηφίζοντας με τηλε-ψηφοφορία.
  • Η ειδική κριτική επιτροπή θα βρίσκεται στα τηλεοπτικά κέντρα και θα συμμετέχει ζωντανά.
  • Με άρωμα Melodifestivalen η βαθμολογία στο Dora 2021!

Ποιος πιστεύετε θα αναδειχθεί ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την Κροατία στην Eurovision 2021;

 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ικανοποιητικό το επίπεδο στην εθνική επιλογή της Κροατίας,αναμένω να τα ακούσω ολόκληρα και να δω τι θα επιλέξουν τελικά, κάτι πιο σύγχρονο ή βαλκανικό στυλ;
    Πάντως ο φετινός διαγωνισμός ίσως να είναι αρκετά δυνατός από πλευράς τραγουδιών (βλ. 2016 2018) σε αντίθεση με πέρυσι,αν γινόταν, που οι μισές σχεδόν συμμετοχες ήταν μετριες προς κακές.

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Συμφωνω απολυτα για το υψηλο επιπεδο που αναμενεται να εχει ο διαγωνισμος φετος. Ευλογο βεβαια, αν αναλογιστουμε οτι η καθε χωρα ειχε στη διαθεση της τουλαχιστον 1 χρονο και κατι προκειμενου να σκεφτει σοβαρα τον διαγωνισμο, να βρει καλα τραγουδια και αντιστοιχα παραγωγοι και ερμηνευτες να δουλεψουν την καθε λεπτομερεια απο τον στιχο και τα φωνητικα μεχρι τη σκηνικη παρουσια, αντι για 3-4 μηνες οπως αλλες χρονιες. Αυτο ισχυει και για τη δικη μας συμμετοχη φυσικα, αν μετα απο ολα αυτα δεν ειναι κατι απολυτα εξαιρετικο το Last Dance με τοσο χρονο που ειχαν να το δουλεψουν, ε τοτε θα αναγκαστω να πω ποτε ξανα Κοντοπουλος και dream team…

      Απάντηση
  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Σε μια χρονια που αναμενεται να μπουχτισουμε απο αγγλοφωνες συμμετοχες που θα εχουν αναφορες σε 80’s-early 90s ηχροχρωμα, ενα καλο, αργο εθνικ και μαλιστα στα κροατικα θα ξεχωριζε ανετα..Οποτε Nina Kraljic με το Rijeka δαγκωτο είναι η πιο συνετή επιλογή για την Κροατια.

    Αληθεια, ειναι και αλλοι που προτιμουν μια πλουραλιστικη eurovision με πολλες γλωσσες αντι μιας αγγλο-vision η μονο εγω???

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *