Κύπρος: Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για τις αντιδράσεις στο El Diablo!

Το ΡΙΚ πριν από λίγο μας απέστειλε επίσημη ανακοίνωση, για τις αντιδράσεις που υπάρχουν εναντίον της φετινής συμμετοχής του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, El Diablo και για τις οποίες σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο.

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ

Το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εξιστορεί την περιπέτεια μιας κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της δέσμια σε μια σχέση εκμετάλλευσης μ’ έναν αλήτη, εξού και τον αποκαλεί «El diablo». Πρόκειται για την αιώνια πάλη του κακού με το καλό. Μέσα από αυτή την προβληματική σχέση με σύνδρομα Στοκχόλμης (To σύνδρομo της Στοκχόλμης είναι μια σύνθετη ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία το θύμα αρχίζει και τρέφει συναισθήματα συμπάθειας ή/και αγάπης προς το θύτη του) και παρά την παράνοια που βιώνει, στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια, όπου αποζητά βοήθεια για έξοδο και αποτίναξη των δεσμών σε μια πορεία για ελευθερία. Ειδικά στις μέρες μας, ευελπιστούμε το τραγούδι και η σωστή του ερμηνεία να αποτελέσουν έμπνευση όχι μόνο για γυναίκες αλλά για οποιονδήποτε βιώνει παρόμοιες καταστάσεις.

ΡΙΚ για El Diablo

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision 2021.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. NicktheGreek
    NicktheGreek says:

    Προσωπικά θεωρώ αστεία κ την ανακοίνωση του ρικ και τις αντιδράσεις, που είμαι σίγουρος ότι προέρχονται από γραφικούς. Το ροκ θα έπρεπε να υποστηρίξει την επιλογή του εν έτει 2021και όχι να πει αυτές τις αρλουμπες σορρυ. Μπράβο στο σάιτ που καλύπτει τα γεγονότα που έτσι και αλλιώς παίζουν σε όλα τα μίντια και δεν τα αποκρύπτουν όπως αλλά Γιουροβίζιον σάιτ, που δεν εγκρίνουν καν αρνητικά σχόλια.

    Απάντηση
  2. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Eγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί σε μια δημοκρατία, οι πολίτες (γραφικοί ή όχι) δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν αντιρρήσεις για το τραγούδι που εκπροσωπεί τη χώρα τους σε έναν διεθνή διαγωνισμό. Δεν πρόκειται για ιδιωτική κυκλοφορία της Τσαγκρινού ή της Panic.

    Εξυπακούεται ότι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας είναι υπεύθυνος να λογοδοτήσει για την επιλογή του εφόσον υπάρχουν αντιδράσεις.

    Απάντηση
  3. Θεόδωρος Παναγιωταράς
    Θεόδωρος Παναγιωταράς says:

    Γελοίες οι διαμαρτυρίες προφανώς δεν διάβασαν ούτε άκουσαν το τραγούδια και δεν κατάλαβαν το μήνυμα που θέλει να δώσει. Βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *