Κύπρος: Το Video Clip του “El Diablo“ στο Youtube!

Πριν από λίγο το «El Diablo», η κυπριακή συμμετοχή για την Eurovision 2021, κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Παράλληλα, το music video έκανε πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

Απολαύσετε λοιπόν ασταμάτητα τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου, με την Έλενα Τσαγκρινού, «El Diablo»:

Οι συντελεστές της συμμετοχής

Το El Diablo υπογράφουν οι Thomas Stengaard, Laurell Barker, Jimmy Joker και Oxa. Ο Thomas Stengaard ήταν ένας εκ των δημιουργών του Only Teardrops, της νικητήριας συμμετοχής της Δανίας στην Eurovision 2013. Η Laurell Barker ήταν πίσω από πέντε συμμετοχές της Eurovision. Της Ελβετίας το 2018, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Ελβετίας το 2019 και της Πολωνίας το 2020. Έχει συμμετάσχει επίσης αρκετές φορές στο Melodifestivalen, αλλά και σε άλλους εθνικούς τελικούς. O Jimmy Joker έχει συνεργασθεί κυριολεκτικά με όλα τα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Lady Gaga, One Direction, Marc Anthony κλπ). Έχει κερδίσει ακόμη και βραβείο Grammy, για την συνεργασία του στο δίσκο του Pitbull, Dale.

Το video clip, υπό τη σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη, έχει ως επίκεντρο την ίδια την Έλενα, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές, σε μια δυναμική χορογραφία της Chali Jennings.

Θυμίζουμε ότι το ΡΙΚ έχει ήδη ανακοινώσει ως καλλιτεχνικό διευθυντή της συμμετοχής του στον επόμενο διαγωνισμό, τον αυστριακής καταγωγής, Marvin Dietmann, που ήταν υπεύθυνος για την σκηνική παρουσίαση τόσο της νικητήριας συμμετοχής της Αυστρίας στην Eurovision 2014 με την Conchita Wurst,  αλλά και της νικητήριας συμμετοχής στην βαθμολογία των επιτροπών, της Αυστρίας στην Eurovision 2018 με τον Cesár Sampson.

Τέλος, η διεθνώς καταξιωμένη και πρωθιέρεια της Ελληνικής μόδας Σίλια Κριθαριώτη θα αναλάβει το σύνολο της ενδυματολογικής εικόνας της συμμετοχής της Κύπρου στον επικείμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Κύπρο στην Eurovision.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *