Μολδαβία: Η Natalia Gordienko θα παρουσιάσει ένα medley με τις επιτυχίες της Dream Team στο διαγωνισμό! (video)

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την Natalia Gordienko, που στις 4 Μαρτίου θα παρουσιάσει από το Crave Theater στην Μόσχα, σε ένα λαμπερό event, την συμμετοχή της για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021, Sugar.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο, η Natalia Gordienko ετοιμάζει μία φαντασμαγορική εκδήλωση στο κέντρο της Μόσχας για την παρουσίαση του Sugar.  Συγκεκριμένα στο Crave Theater της Μόσχας και με καλεσμένους σημαντικούς και δημοφιλείς eurostars, όπως οι Sergey Lazarev, Ani Lorak, Polina Gagarina, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση. Στην εκδήλωση φυσικά θα παρακολουθήσουμε την οικοδέσποινα Natalia Gordienko, να ερμηνεύει όλες τις επιτυχίες της Dream Team στον διαγωνισμό. Εννοείται ότι παρόντες θα είναι και οι Philipp Kirkorov, Δημήτρης Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινός και Ηλίας Κοκοτός.

Το event, όπως και το κόκκινο χαλί που θα προηγηθεί, θα έχουμε την δυνατότητα να το παρακολουθήσουμε ζωντανά μέσα από το κανάλι της Natalia Gordienko στο YouTube. Το live streaming θα ξεκινήσει στις 19.00 ώρα Ελλάδας. Αμέσως μετά την προβολή του βιντεοκλίπ στο Crave Theater, το Sugar θα γίνει διαθέσιμο στο YouTube μέσω του επίσημου καναλιού του διαγωνισμού.

Εκτός όμως της πρώτης μετάδοσης του βιντεοκλίπ του Sugar, η Natalia Gordienko όπως σας είπαμε, θα ερμηνεύσει ζωντανά και ένα medley με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Dream Team στον διαγωνισμό.

  • My Number One – Ελλάδα 2005 (σκηνοθεσία από Φωκά Ευαγγελινό)
  • Work Your Magic – Λευκορωσία 2007 (σκηνοθεσία από Φ. Ευαγγελινό, σύνθεση από P. Kirkorov, Δ. Κοντόπουλο)
  • Shady Lady – Ουκρανία 2008 (σκηνοθεσία από Φ. Ευαγγελινό, σύνθεση από P. Kirkorov, Δ. Κοντόπουλο)
  • Hold Me – Αζερμπαϊτζάν 2013 (σκηνοθεσία από Φ. Ευαγγελινό, σύνθεση από Δ. Κοντόπουλο)
  • You Are The Only One – Ρωσία 2016 (σκηνοθεσία από Φ. Ευαγγελινό, σύνθεση από P. Kirkorov, Δ. Κοντόπουλο)
  • My Lucky Day – Μολδαβία 2018 (σκηνοθεσία από Φ. Ευαγγελινό, σύνθεση από P. Kirkorov, Δ. Κοντόπουλο)

Μάλιστα ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram βίντεο από τις πρόβες της στο My Nunber One:

Σας υπενθυμίζουμε ότι την μουσική του Sugar υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Philipp Kirkorov, τους στίχους η Sharon Vaughn, την σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ υπεύθυνη φωνητικής διδασκαλίας η Βικτώρια Χαλκίτη. Project manager του εγχειρήματος είναι ο Ηλίας Κοκοτός.

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Πέμπτη 4 Μαρτίου, όπου θα δούμε το βιντεοκλίπ του Sugar, μίας συμμετοχής που θα συζητηθεί αρκετά και πιστεύουμε θα ξεχωρίσει!

Sugar

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Μολδαβίας στην Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *