Μολδαβία: Στις 4 Μαρτίου από το Crave Theater στην Μόσχα η παρουσίαση του βιντεοκλίπ του Sugar!

Από ένα ιστορικό χώρο, το Crave Theater στην Μόσχα και με μια εντυπωσιακή εκδήλωση, θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιντεοκλίπ του Sugar, της συμμετοχής της Μολδαβίας στην Eurovision 2021, την επόμενη Πέμπτη 4 Μαρτίου.

Πριν από λίγο και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Natalia Gordienko αποκάλυψε ότι θα δούμε για πρώτη φορά το βιντεοκλίπ της συμμετοχής της στον φετινό διαγωνισμό, Sugar,  την Πέμπτη 4 Μαρτίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordienko Natalia (@natalitsa)

Μάλιστα για το ντεμπούτο του Sugar διοργανώνει και ένα λαμπρό event. Συγκεκριμένα στο Crave Theater της Μόσχας και με καλεσμένους σημαντικούς και δημοφιλείς eurostars, όπως οι Sergey Lazarev, Ani Lorak, Polina Gagarina, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση. Στην εκδήλωση φυσικά θα παρακολουθήσουμε την οικοδέσποινα Natalia Gordienko, να ερμηνεύει όλες τις συμμετοχές της Dream Team στον διαγωνισμό.

Το event, όπως και το κόκκινο χαλί που θα προηγηθεί, θα έχουμε την δυνατότητα να το παρακολουθήσουμε ζωντανά μέσα από το κανάλι της Natalia Gordienko στο YouTube. Το live streaming θα ξεκινήσει στις 19.00 ώρα Ελλάδας. Αμέσως μετά την προβολή του βιντεοκλίπ στο Grand Theater, το Sugar θα γίνει διαθέσιμο στο YouTube μέσω του επίσημου καναλιού του διαγωνισμού.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Philipp Kirkorov, τους στίχους η Sharon Vaughn, την σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ υπεύθυνη φωνητικής διδασκαλίας η Βικτώρια Χαλκίτη. Project manager του εγχειρήματος είναι ο Ηλίας Κοκοτός.

Υπομονή λοιπόν μέχρι την Πέμπτη 4 Μαρτίου, όπου θα δούμε το βιντεοκλίπ του Sugar, μίας συμμετοχής που θα συζητηθεί αρκετά και πιστεύουμε θα ξεχωρίσει!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Μολδαβίας στην Eurovision 2021!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    Καλή επιτυχία Μολδαβία! Από τις αγαπημένες μου χώρες στη Eurovision. Αγαπητοί συντάκτες, πως τοποθετείτε το τραγούδι της σε σχέση με της Κύπρου, σε υφος και σε δυναμική, μιας και τα 2 είναι uptempo? Ποιο θεωρείτε καλύτερο και ότι θα πετύχει ψηλοτερη θέση;

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    ανυπομονώ, το στιγμιότυπο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον…. Για να δούμε….
    Ελπίζω να μην αλληλοχαντακωθούν οι συμμετοχές Ελλάδας, Μολδαβίας, Κύπρου…
    εσείς που έχετε ακούσει και τις 3 πλέον, τί πιστεύετε? ποιες είναι οι δυνατότητες της κάθε συμμετοχής?

    Απάντηση
      • Kωνσταντίνος
        Kωνσταντίνος says:

        Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ομολογώ πως θέλω να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερα παρεμφερή με το “last dance” γιατί πέρυσι μαζεύτηκαν 5-6 εθνοpop και κάπου το ένα χαντάκωνε το άλλο. Ελπίζω το δικό μας να ξεχωρίζει, και όπως έχω πει νίωθω μια συγκρατημένη αισιοδοξία! Από την άλλη το “el diablo”-αν και θυμίζει άλλα τραγούδια σε υπερβολικό βαθμό και στιχουργικά το θεωρώ αδύναμο- είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές και με ένα καλό staging μπορεί να πάει καλά, το ίδιο πάνω κάτω πιστεύω θα ισχύει και για το “sugar” εννοώ θα ναι αξιοπρεπές/καλό ως πολύ καλό, οπότε ελπίζω να μην αλληλοχαντακωθεί η Κύπρος με την Μολδαβία.

        Απάντηση
          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            10. Όσα και τα σχόλια που έχειςγράψει σε άλλους χρήστες ψάχνοντας απελπισμένα για λίγη προσοχή. Τα καταφέρνεις περίφημα δε λέω, αν και κούρασες, εσύ, τα γέλια σχόλια σου και το ακόμα πιο γελοίο ψευδώνυμο σου. Βρες κάτι καλύτερο να κάνεις εκτός από το να ειρωνεύεσαι σε ένα forum για μουσικό διαγωνισμό όπου ο καθένας μπορεί να ρωτήσει, να μάθει και να εκφέρει ελεύθερα τη γνώμη του. Φιλικά.

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *