Νορβηγία: Η Raylee δηλώνει ότι θα επιστρέψει στο Melodi Grand Prix!

Όπως γνωρίζουμε, ο τελικός Melodi Grand Prix πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Νορβηγία. Ο νικητής του διαγωνισμού, ήταν ο TIX, ο οποίος κέρδισε το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη χώρα του στην Eurovision 2021 με το τραγούδι “Fallen Angel”.

Ο Raylee ήταν μία από τους καλλιτέχνες που συμμετείχε στον διαγωνισμό και είχε μάλιστα αρκετούς υποστηρικτές. Η ίδια μετά το τέλος του MGP, μοιράστηκε στο λογαριασμό της Instagram, μια ανάρτηση όπου εκτός από τις ευχές της στον TIX, δήλωσε ότι θα συμμετάσχει ξανά στο Melodi Grand Prix:

Είμαι ευγνώμων σε εκείνους που με ψήφισαν χθες και με υποστήριξαν. Αν και δεν μπορώ να είμαι εγώ η εκπρόσωπος της Νορβηγίας, είναι πολύ ικανοποιητικό για εμάς να είμαστε σε αυτόν τον συναρπαστικό διαγωνισμό. Ο νορβηγικός λαός επέλεξε το TIX φέτος. Ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δρόμο προς την Eurovision. Για όσους με ρωτάτε, δεν θα εγκαταλείψω ποτέ την ελπίδα να εκπροσωπήσω τη Νορβηγία στην Eurovision. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RAYLEE (@rayleeofficial)

Η Raylee προκρίθηκε στους τελικούς του MGP για δύο συνεχόμενα χρόνια και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Φέτος, η τραγουδίστρια έφτασε μέχρι τον πρώτο γύρο του τελικού, με το τραγούδι Hero.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *