Νορβηγία: Τα στοιχήματα για την Last Chance του MGP 2021!

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Νορβηγίας στη Eurovision 2021 έχει ξεκινήσει. Πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Melodi Grand Prix 2021, οι 11 από τους 12 φιναλίστ είναι ήδη γνωστοί.

Απόψε θα μάθουμε τον 12ο και τελευταίο φιναλίστ. Τα 15 τραγούδια που κόπηκαν από τους πέντε ημιτελικούς διαγωνίζονται από προχθές το βράδυ σε μία διαδικτυακή ψηφοφορία, προκειμένου να προκύψει ο τελευταίος συμμετέχων του σαββατιάτικου τελικού.

Ποιον δείχνουν φαβορί τα στοιχήματα για το τελευταίο εισιτήριο για τον Τελικό του MGP;

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Stina Talling με το “Elevate” που αν και ήταν πρώτη στα στοιχήματα για πρόκριση στον Τελικό από τον Πρώτο Ημιτελικό, δεν κατάφερε να προκριθεί αμέσως. Μάλιστα, ήταν η μόνη φορά που τα στοιχήματα για τον νικητή του Ημιτελικού του MGP, έπεσαν φέτος έξω.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε τον Jorn με το ροκ κομμάτι “Faith Bloody Faith” , ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Big Daddy Karsten με το τραγούδι “Smile”.

Η πεντάδα κλείνει με τους Marianne Petha & Mikkel Gaup και το “Pages” στην τέταρτη θέση, και τους RIVER με το “Coming Home” στην πέμπτη.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχήματα και για τους 15 υποψηφίους:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την Last Chance του MGP 2021 στις 21:00 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την νορβηγική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *