Νορβηγία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον τελευταίο ημιτελικό του MGP 2021!

Ολοκληρώνονται σήμερα οι ημιτελικοί στο MGP 2021. Τέσσερα ακόμα τραγούδια θα διαγωνισθούν για το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της 20ης Φεβρουαρίου. Τι προβλέπουν όμως τα στοιχήματα για τον σημερινό ημιτελικό;

Τα στοιχήματα

Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση έχουμε τουλάχιστον σύμφωνα με τα στοιχήματα. Σε μεγάλη απόσταση βρίσκεται η Imerika με το I Can’t Escape και στην δεύτερη θέση σε απόσταση από τους υπόλοιπους οι River με το Coming Home.

Απόψε ο 5ος Ημιτελικός

Ο πέμπτος ημιτελικός πραγματοποιείται απόψε και περιλαμβάνει τους παρακάτω τέσσερις υποψηφίους:

Ane.Fin – “Walking In My Sleep” (δημιουργοί: Ane Caroline Finstad (Ane.Fin), Niklas Rosström, Espen Andreas Fjeld, Kim Rune Hagen og Vebjørn Jernberg)

TuVeia – Bli med meg på gar’n” (δημιουργοί: Kristian Galaaen Bredalslien, Roar Galaaen Bredalslien, Bendik Johnsen, Torgeir Ryssevik, Carl-Henrik Wahl, Jonas Holteberg Jensen, Sindre Timberlid Jenssen og Sarah A. V. Johnston)

IMERIKA – “I Can’t Escape” (δημιουργοί: Erika Dahlen (IMERIKA), Bjørn Olav Edvardsen, Morten Franck og Ben Adams)

RIVER – “Coming Home (δημιουργοί: Thomas Heiland, Lennart Karlsen, Magnus Claussen, Simen Meland Handeland og Tommy La Vardi)

Οι τέσσερις αυτοί υποψήφιοι θα μονομαχήσουν για το πέμπτο εισιτήριο του τελικού του Melodi Grand Prix 2021.

Ο νικητής θα προκύψει αποκλειστικά από τη ψηφοφορία του κοινού. Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια θα χωριστούν σε δύο duels από τα οποία το νικητήριο θα περνάει στο golden duel. Τα ζευγάρια θα χωριστούν στη τύχη από τους παρουσιαστές.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Kåre Magnus Bergh, Silje Nordnes και Ronny Brede Aase.

Απόψε θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά και το τραγούδι του Rein Alexander – “Eyes Wide Open” , που βρίσκεται απευθείας στον Τελικό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πέμπτο και τελευταίο ημιτελικό του MGP 2021 στις 20:50 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την νορβηγική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *