Νορβηγία: KEiiNO Vs TIX στον τελικό του MGP 2021 σύμφωνα με τα στοιχήματα!

Μάχη για δύο, με προβάδισμα όμως για τους KEiiNO δείχνουν οι εταιρείες στοιχημάτων λίγες ώρες πριν τον τελικό του MGP 2021, με τρεις καλλιτέχνες να ακολουθούν μετά, αλλά σε μεγάλη απόσταση από τους δύο πρώτους.

Τα στοιχήματα

Σε λίγες ώρες θα διεξαχθεί ο τελικός του καλύτερου MGP των τελευταίων ετών. Δώδεκα όμορφα και διαφορετικά τραγούδια διεκδικούν την ψήφο του κοινού, αφού μόνο αυτό ψηφίζει, για την νίκη και το εισιτήριο για το Ρότερνταμ. Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων οι KEiiNO έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον TIX, που εδώ και βδομάδες βρίσκεται στο νο1 όλων των charts στην Νορβηγία. Blasemafian, Imerika και Raylee ακολουθούν με ίσες αποδόσεις, αλλά αρκετά πιο πίσω.

Οι διαγωνιζόμενοι

  1. Atle Pettersen – «World on Fire»
  2. Raylee – «Hero»
  3. Stavangerkameratene – «Who I Am»
  4. KIIM – «My Lonely Voice»
  5. Blåsemafian feat. Hazel – «Let Loose»
  6. Emmy – «Witch Woods»
  7. TIX – «Fallen Angel»
  8. Kaja Rode – «Feel Again»
  9. Rein Alexander – «Eyes Wide Open»
  10. IMERIKA – «I Can’t Escape»
  11. KEiiNO – «Monument»
  12. Jorn – «Faith Bloody Faith»

Η ψηφοφορία

Ο τελικός νικητής θα προκύψει μόνο από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού σε τρεις όμως φάσεις. Αρχικά θα περάσουν τα τέσσερα τραγούδια με τις περισσότερες ψήφους. Στην συνέχεια εκ του μηδενός το κοινό θα ψηφίσει ξανά. Αυτή την φορά τα δύο τραγούδια με τις περισσότερες ψήφους θα προκριθούν στον χρυσό τελικό. Εκεί και πάλι η ψηφοφορία θα μηδενιστεί και το κοινό θα κληθεί αν επιλέξει μεταξύ αυτών των δύο, τον εκπρόσωπο της Νορβηγίας στην Eurovision 2021.

Λόγω των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας του τελικού στον περσινό τελικό του MGP, όπου το σύστημα έπεσε και τους τέσσερις προκριθέντες στον επόμενο γύρο αποφάσισε μία ολιγομελής επιτροπή, η NRK φέτος ανακοίνωσε πως θα αναπτύξει ορισμένες συμπληρωματικές λύσεις σε περίπτωση απροσδόκητων τεχνικών δυσκολιών.

Θα υπάρχει η δυνατότητα της ψηφοφορίας και μέσω sms, εκτός της διαδικτυακής εφαρμογής, ενώ θα υπάρχει πρόβλεψη και για μία επιτροπή από 1.000 όμως άτομα, που έχουν παρακολουθήσει τους ημιτελικούς και θα έχουν δώσει την βαθμολογία τους, η οποία και θα αντικαταστήσει την ψηφοφορία του κοινού στην περίπτωση που υπάρξουν παρόμοια τεχνικά προβλήματα.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Kåre Magnus BerghSilje Nordnes και Ronny Brede Aase.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Τελικό του MGP 2021 στις 20:55 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την νορβηγική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *