Ουγγαρία: Νεκρός ο τραγουδιστής των AWS, Örs Siklósi!!

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε πριν από λίγη ώρα γνωστή μέσα από το επίσημο site της Eurovision. Πρόκειται για τον τραγουδιστή Örs Siklósi, μέλος του συγκροτήματος AWS που εκπροσώπησαν την Ουγγαρία στο διαγωνισμό το 2018 στη Λισσαβώνα. Ο Örs Siklósi απεβίωσε σήμερα σε ηλικία μόλις 29 ετών χάνοντας τελικά τη μάχη με τη λευκαιμία με την οποία είχε διαγνωστεί από τον περασμένο Ιούνιο.

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του συγκροτήματος αναφέρουν:

“Να πούμε το απερίγραπτο, να περιγράψουμε το απερίγραπτο. Αυτό είναι τώρα που πρέπει να κάνουμε. Τον Ιούνιο ο Örs διαγνώστηκε με λευκαιμία. Τώρα πρέπει με ραγισμένη καρδιά να σας ενημερώσουμε πως στις 5 Φεβρουαρίου, ο συνεργάτης, φίλος και αδερφός μας Örs Siklósi έφυγε σε ηλικία 29 ετών μετά από μακρύ αγώνα.

 

Μαζί με το συγκρότημα AWS είχαν κερδίσει την Ουγγρική διαδικασία επιλογής A Dal και εκπροσώπησαν την χώρα τους στη Λισσαβώνα το 2018. Κέρδισαν την πρόκριση τερματίζοντας 10οι με 111 βαθμούς στο 2ο Ημιτελικό, ενώ στον τελικό κατετάγησαν 21οι με 93 βαθμούς.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του Örs Siklósi και να τον θυμούνται με αγάπη.

Πηγή: Eurovision.tv

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Δεν υπάρχουν λόγια όταν ένας άνθρωπος φεύγει στα 29(!!!) του χρόνια.
    Καλό ταξίδι και κουράγιο στους δικούς του.

    Το ότι ήταν το #1 μου το 2018 είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *