Ουκρανία: Αύριο η ανακοίνωση της συμμετοχής των Go_A | Ακούστε τα τρία υποψήφια τραγούδια!

Με εσωτερική επιλογή επέλεξε την φετινή της συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η ουκρανική δημόσια τηλεόραση. Η κριτική επιτροπή που είχε επιφορτιστεί με την ευθύνη της επιλογής του τραγουδιού, με το οποίο οι Go_A θα διαγωνισθούν στο Ρότερνταμ, έκανε την επιλογή της και αύριο (4/2) θα μάθουμε ποια είναι αυτή.

Το συγκρότημα κατέθεσε συνολικά τρία τραγούδια στην κρίση της επιτροπής. Αποσπάσματα και των τριών τραγουδιών μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η επιτροπή αποτελούνταν από πέντε μέλη:

  • Jamala, Νικήτρια της Eurovision 2016
  • Evgeny Filaton, Μέλος του συγκροτήματος The Maneken
  • Ruslan Kvinta, Μουσικός Παραγωγός
  • Yarloslav Lodigin, Μέλος του συμβουλίου του UA:PBC
  • Dmitry Khorkin, Μέλος του συμβουλίου του UA:PBC

Το βιντεοκλίπ της ουκρανικής συμμετοχής στον διαγωνισμό, αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα τον Μάρτιο! Η Ουκρανία έχει κληρωθεί στο δεύτερο μισό, του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2021.

Ποιο τραγούδι είναι το αγαπημένο σας και πιστεύετε πρέπει να εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον διαγωνισμό;

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν ξέρω γιατί στα στοιχήματα είναι τόσο χαμηλά αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα πάνε πολύ καλά. Πολύ ιδιαίτερος και χαρακτηριστικός ήχος. Επιτέλους κάτι διαφορετικό!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    εν τω μεταξύ το 2ο το έχουν κυκλοφορήσει απο το ’19 άρα σίγουρα δε θα επιλεγεί αυτό(και να επιλεγεί δηλαδή θα πρέπει να το αλλάξουν). Λογικά το πρώτο θα επιλέξουν που’ναι η πιο πρόσφατη δουλειά τους και είναι έτοιμο και με βίντεο κλιπ( επηρεασμένο απο τη κατάσταση που ζούμε).Προσωπικά το θεωρώ πολύ πιασάρικο, τώρα ή που θα ξεχωρίσει και θα βρεθεί πολυ ψηλά ή θα πάθει, ελλάδα 2016 και Πολωνία/Πορτογαλία 2019. Πάντως λογικά φέτος αρκετές χώρες θα κάνουν μια αναφορά μικρότερη ή μεγαλύτερη στη πανδημία, ήδη γνωρίζουμε ότι κι το δικό μας μιλάει για την πανδημία όπως και της Ουκρανίας(αν επιλέξουν το 1ο) μέχρι και η συμμετοχή του Ισραήλ αν σταθεί κάποιος στους στίχους μπόρει να το συνδέσει με τη πανδημία, ακόμα και το discoteque των the roop θα έλεγα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *